• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Alessi champagnekoeler Noe

€ 235,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand

|

Alessi champagnekoeler Noe design by Giulio Iacchetti

Materiaal hoogglans rvs

33 x 20 cm

Er zijn verschillende gebaren die we maken als we een fles wijn vasthouden: opslaan, openen, gieten, vasthouden en koelen. Giulio Iacchetti is de ontwerper van een unieke verzameling objecten, de Noè-serie, een object voor elk gebaar. Dankzij zijn ruime proporties en de reeks compartimenten verspreid over zijn bovenrand, kan de Noè-wijnkoeler maximaal vijf flessen wijn of twee magnums bevatten. Hoewel dit soort wijnkoeler al in de Renaissance werd gebruikt (we kunnen iets gelijkaardigs zien in de schilderijen van die tijd), is het geïnspireerd op de Vasque van de Franse wijntraditie.

Merk Alessi
Titel champagnekoeler Noe
Kleur Hoogglans chroom
Serie Noe
Lengte 33 cm
Prijs 100 - 250 euro
Designer Giulio Iacchetti
Artikelnummer CRE1003GIA17
Fabrikantnummer GIA17
EAN code 8003299392964

Alessi logo

Alessi is één van die merken die bekend staat om de geweldige kwaliteit van de producten die het produceert. Dat is niet van de ene op de andere dag gekomen; Alessi bestaat al ongeveer een eeuw en is in die tijd uitgegroeid tot een van meest vooraanstaande 'fabrieken' als het gaat om Italiaans ontwerp. Alessi produceert veel verschillende soorten artikelen.

Het bedrijf is in de eerste instantie bekend geworden vanwege het bestek, maar door de jaren heen zijn daar ook veel andere klassiekers bijgekomen, waaronder diverse soorten kookgerei. Die vindt u nu allemaal terug in het uitgebreide assortiment van Surprise Kookgerei. Bekijk hier het hele assortiment van Alessi.