• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Alessi dienblad Quattro muri e due case

€ 85,00 incl. BTW
Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand

|

Alessi dienblad Quattro muri e due case design by Michele De Lucchi

Materiaal Bamboe

46,6 x 36,6 x 3,8 cm

"Quattro muri e due case", ontworpen door Michele De Lucchi, is een rechthoekige poëtische lade gemaakt van bamboe hout. Dit dienblad is linguïstisch in overeenstemming met De Lucchi's zoektocht naar materialen die "goed verouderen", zoals hout, steen en metaal. De ontwerper is van mening dat de authenticiteit van deze materialen intact moet blijven door hun natuurlijke essentie te accepteren, aangezien tijd de grootste kunstenaar is die er is, en wat het weet te doen aan de oppervlakte van dingen is onnavolgbaar. The Tray is een industrieel product dat de essentie belichaamt van een object dat de grens tussen kunst en ambacht overschrijdt.

Merk Alessi
Titel dienblad Quattro muri e due case
Serie Officina Alessi
Lengte 46 cm
Prijs 0 - 100 euro
Designer Michele De Lucchi
Artikelnummer CRE1003MDL01
Fabrikantnummer MDL01
EAN code 8003299367962

Alessi logo

Alessi is één van die merken die bekend staat om de geweldige kwaliteit van de producten die het produceert. Dat is niet van de ene op de andere dag gekomen; Alessi bestaat al ongeveer een eeuw en is in die tijd uitgegroeid tot een van meest vooraanstaande 'fabrieken' als het gaat om Italiaans ontwerp. Alessi produceert veel verschillende soorten artikelen.

Het bedrijf is in de eerste instantie bekend geworden vanwege het bestek, maar door de jaren heen zijn daar ook veel andere klassiekers bijgekomen, waaronder diverse soorten kookgerei. Die vindt u nu allemaal terug in het uitgebreide assortiment van Surprise Kookgerei. Bekijk hier het hele assortiment van Alessi.