• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Alessi Doraff kinderstoel rood/oranje

€ 180,00 € 135,00 incl. BTW
Voorraadartikel. Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden*
Beschikbaarheid

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
✅ Elke bestelling veilig en stevig verpakt
Sinds 2001 uw betrouwbare partner
✅ €4,95 verzendkosten, vanaf €30,00 gratis bezorgd

Alessi Doraff kinderstoel

Surprise kookgerei biedt een uniek en kleurrijk ontworpen meubelstuk voor kinderen aan: de Alessi Doraff kinderstoel. Dit meubelstuk is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Ben van Berkel, die zijn eigen ervaring als ouder heeft gebruikt als inspiratie voor de stoel. De Doraff is een multifunctionele stoel die de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen stimuleert. Afhankelijk van hoe je de stoel plaatst, lijkt het op een gestileerde hond of giraf, wat het een origineel en kleurrijk ontwerp geeft dat elke ruimte karakter geeft.

De stoel is niet alleen een zitplaats, maar ook een inrichtingselement dat de kamers verrijkt. Functioneel gezien leent de Doraff zich voor verschillende toepassingen en nodigt het kinderen uit om hun speelse fantasie te gebruiken. Het biedt een comfortabele, hoge rugleuning in de vorm van een giraffe, maar kan ook worden bereden en omarmd door de lange nek van de giraffe. In de andere positie lijkt het op de gestileerde vorm van een hond waarop het kind kan zitten en het "hoofd" kan gebruiken als een ondergrond om op te spelen, te tekenen, of te eten.

De Alessi Doraff kinderstoel is ontworpen om aan de behoeften van kinderen te voldoen en stimuleert hun spel, creativiteit en onafhankelijkheid. Het is kleurrijk, duurzaam en veilig omdat het ontworpen is om volledige stabiliteit te garanderen bij gebruik als zitje door kinderen. Het kan ook buiten gebruikt worden en is wasbaar. Deze meubelstukken zijn gemaakt in Italië met 100% recyclebare thermoplastische hars en hebben afmetingen van 67 x 55 cm en zijn 26 of 28 cm hoog.

Bestel de Alessi Doraff kinderstoel vandaag nog bij Surprise kookgerei en verrijk uw huis met een uniek en kleurrijk ontworpen meubelstuk dat de verbeeldingskracht en creativiteit van uw kind zal stimuleren

Merk Alessi
Titel Doraff kinderstoel rood/oranje
Leverancier adviesprijs €180,00
Designer Ben van Berkel - UNStudio
Artikelnummer CRE1003UNS07 R
Fabrikantnummer UNS07 R
EAN code 8003299445202

100% garantie