• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Alessi dunschiller Sfrido

€ 29,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand

|

Alessi dunschiller Sfrido

Alessi dunschiller Sfrido design by Valerio Sommella

Materiaal hoogglans rvs

6,5 cm

Sfrido, de aardappelschiller ontworpen door Valerio Sommella, maakt deel uit van de collectie Objects Bijoux. De naam zelf ('sfrido' is Italiaans voor schroot) duidt op zijn functie, een duidelijke verwijzing naar het afval dat wordt geproduceerd bij het gebruik ervan. Het verhaal van Sigurd en zijn zwaard, dat zo scherp was dat hij een aambeeld en een draak in tweeën kon snijden, was een bron van inspiratie. De vorm van Sfrido herinnert aan een gestileerd lint: een doorlopende band die zachtjes buigt en draait en uiteindelijk het mes omsluit. De curves die door deze dynamische lijnen worden gecreëerd, stellen u in staat het object op een natuurlijke manier vast te houden, waardoor een ergonomische grip wordt gegarandeerd. Door de kleinere afmetingen en soepele vormen van de aardappelschiller kan de gebruiker het voorwerp vastgrijpen op de manier die het het prettigst vindt en is het geschikt voor alle soorten groenten.

Merk Alessi
Titel dunschiller Sfrido
Kleur Hoogglans chroom
Lengte 6 cm
Prijs 0 - 100 euro
Designer Valerio Sommella
Artikelnummer CRE1003VS02
Fabrikantnummer VS02
EAN code 8003299388462

Alessi logo

Alessi is één van die merken die bekend staat om de geweldige kwaliteit van de producten die het produceert. Dat is niet van de ene op de andere dag gekomen; Alessi bestaat al ongeveer een eeuw en is in die tijd uitgegroeid tot een van meest vooraanstaande 'fabrieken' als het gaat om Italiaans ontwerp. Alessi produceert veel verschillende soorten artikelen.

Het bedrijf is in de eerste instantie bekend geworden vanwege het bestek, maar door de jaren heen zijn daar ook veel andere klassiekers bijgekomen, waaronder diverse soorten kookgerei. Die vindt u nu allemaal terug in het uitgebreide assortiment van Surprise Kookgerei. Bekijk hier het hele assortiment van Alessi.