• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Alessi koffiezetter Moka Alessi 1 kops

niet voor inductie
€ 35,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand

|

Alessi koffiezetter Moka Alessi design by Alessandro Mendini

Materiaal gegoten aluminium, grepen in kunststof

De Moka Alessi koffiezetter, gemaakt door Alessandro Mendini, heeft een ronde vorm die de relatie met de traditionele mokka uitdrukt. Een espresso koffiezetter van aluminiumgietwerk met een ergonomisch handvat en een knop van thermoplastische hars. Een echte en goede lofrede op de dagelijkse koffie-rite.

Moka Alessi is ontstaan ​​uit de wens om hulde te brengen aan de klassieke moka die in de jaren 1930 werd ontworpen en die door de jaren heen een populair item is geworden. Alessandro Mendini accepteerde de uitdaging om dit cult-object opnieuw te interpreteren op een eigentijdse manier. Moka Alessi heeft een formeel karakter dat onmiddellijk herkend kan worden, een ronde koffiepot die de verticale kegelvorm van de traditionele moka kronkelig maakt. Voor alle andere heeft Mendini de details van de traditionele moka gerespecteerd en geprobeerd de technische aspecten ervan te verbeteren, bijvoorbeeld door de dikte van aluminium te vergroten en de capaciteit van de ketel te optimaliseren. Moka Alessi draagt ​​bij aan de opkomst van een nieuw, intiem en huiselijk ritueel.

Merk Alessi
Titel koffiezetter Moka Alessi 1 kops
Inhoud 7 cl
Kleur Aluminium
Lengte 13 cm
Prijs 0 - 100 euro
Designer Alessandro Mendini
Warmtebron Alle warmtebronnen excl. inductie
Zetmethode Mokkapot - espresso
Artikelnummer CRE1003AAM33/1
Fabrikantnummer AAM33/1
EAN code 8003299326662

Alessi logo

Alessi is één van die merken die bekend staat om de geweldige kwaliteit van de producten die het produceert. Dat is niet van de ene op de andere dag gekomen; Alessi bestaat al ongeveer een eeuw en is in die tijd uitgegroeid tot een van meest vooraanstaande 'fabrieken' als het gaat om Italiaans ontwerp. Alessi produceert veel verschillende soorten artikelen.

Het bedrijf is in de eerste instantie bekend geworden vanwege het bestek, maar door de jaren heen zijn daar ook veel andere klassiekers bijgekomen, waaronder diverse soorten kookgerei. Die vindt u nu allemaal terug in het uitgebreide assortiment van Surprise Kookgerei. Bekijk hier het hele assortiment van Alessi.