• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Alessi tafel bestek Dry hoogglans/mat salade bestek 30 cm

Lengte
ACTIE
€ 50,00 € 29,00 incl. BTW
Op voorraad. Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
✅ Altijd gratis bezorgd in NL
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand, opgegeven inhoud tot bovenrand vol.

Alessi tafel bestek Dry omschrijving:

Alessi Dry bestek design by Achille Castiglioni

Dit bestek was het debuut van Alessi in de tafelbestek productie

Materiaal 18/10 hoogglans met matte greep.

De setcombinaties bestaan uit het volgende:

  • 5 delig 4180S5 1 tafellepel, 1 tafelvork, 1 tafelmes, 1 dessertvork en 1 theelepel
  • 24 delig 4180S24 6 tafellepels, 6 tafelvorken, 6 tafelmessen en 6 koffielepels
  • 30 delig 4180S30 6 tafellepels, 6 tafelvorken, 6 tafelmessen, 6 koffielepels en 6 gebaksvorken
Merk Alessi
Titel tafel bestek Dry hoogglans/mat salade bestek 30 cm
Kleur Hoogglans/mat
Serie Dry
Lengte 30 cm
Designer Achille Castiglioni
Artikelnummer CRE10034180/14
Fabrikantnummer 4180/14
EAN code 8003299007868

15ff4960-e5aa-4126-8b83-189d95d51f5e

Met de Barista in a box kunt u drie verschillende smaakprofielen instellen voor elk type boon: deze worden 'dynamisch', 'constant', en 'intens' genoemd en beschrijft het zetproces in de koffiemachine. U bent dus zeer flexibel en u kunt de smaak van de instellingen wijzigen. Probeer het gewoon!! Een harmonieus uitgebalanceerde koffie of een espresso met body, aangename bitterheid en hoog extractiegehalte - met de Barista in a box bereikt u barista-kwaliteit met een druk op de knop.

Hoe u de Nivona koffiemachine precies naar uw smaak aanpast

Met de Barista in a box (technisch gesproken: Aroma Balance System) hebben de productontwikkelaars van Nivona een directe hit. De technologie, die u al in vijf of zes series kunt vinden, bereikt een maximaal aroma en tegelijkertijd een ideaal extractieniveau. Onder extractie verstaat men het onttrekken van oplosbare stoffen uit de gemalen koffie. Aroma's, bittere stoffen en zuren, vetten en mineralen worden met behulp van water, verwarming en druk uit het natuurproduct geperst. De verschillen in smaak ontstaan door te  variëren met de doorloopsnelheden van het water, waardoor verschillende stoffen uit de gemalen koffie vrijkomen. Het geheim is een juiste mix van de verschillende stoffen te vinden.

  • Dynamic: fijn zuur, licht fruitig en aangenaam in smaak
  • Constant: Een bitterzoete noot met kruidig en volle smaak
  • Intense: Sterk, kruidig, met veel body en duidelijke bitterheid