• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Zout-, peper- en kruidenmolen Grind Alessi aluminium

€ 78,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand, opgegeven inhoud tot bovenrand vol.

|

Zout-, peper- en kruidenmolen Grind Alessi

Ontworpen door William Alsop en Federico Grazzini. Materiaal gegoten aluminium. Keramisch maalwerk. Formaat 14,2 x 7,5 cm.

Een expressief ontwerp voor dagelijks gebruik, omgevormd tot een elegante, onmisbare aanvulling op de tafel. De originele Grind zout-, peper- en specerijenmolen is ideaal voor diegenen die graag hun eigen gerechten bereiden, de geur van een versgemalen kruid waarderen.

Een viering van de tafel en de gereedschappen die het plezier van lekker eten vergroten, zo hebben William Alsop en Federico Grazzini Grind zout, peper and kruiden molen bedacht. De auteurs introduceerden een kleine maar ingenieuze variatie, waarbij ze een "ondersteboven" object tekenden. De maling wordt aan de bovenkant van de molen geplaatst om te voorkomen dat het oppervlak waarop het object na gebruik moet worden geplaatst, wordt vervuild. Op deze manier blijft de molen zichtbaar en elegant ingekaderd door het specifieke ontwerp van het behuizing van Grind. De molen, praktisch en gebruiksvriendelijk, stelt u in staat om verschillende niveaus van vermalen te bereiken op basis van uw persoonlijke smaak of het type specerij dat gemalen moet worden. Grind is gemaakt van gegoten aluminium met keramische molen, ideaal voor het malen van elke vorm van specerijen.

Merk Alessi
Titel zout- , peper en kruidenmolen Grind aluminium mat
Prijs 0 - 100 euro
Designer William Alsop
Artikelnummer CRE1003WAL03
Fabrikantnummer WAL03
EAN code 8003299415786