• 21 dagen retourrecht
  • Geen bezorgkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Baratza koffiemolen Sette BA270Wi

Gratis 5 kg koffie
Gratis 5 kg koffie
  • RemiCafe koffiebonen 5 x 1 kg Gran Riserva Superiore RemiCafe koffiebonen 5 x 1 kg Gran Riserva Superiore i
    RemiCafe koffiebonen 5 x 1 kg Gran Riserva Superiore Losse verkoopprijs:€ 66,00 RemiCafe koffiebonen 5 x 1 kg Gran Riserva Superiore Meer informatie
€ 615,00 € 549,00 Getoonde prijs is incl. BTW
+/- 4 a 6 werkdagen levertijd*
  • Altijd gratis verzending naar Nederland en Belgie
  • Retourneren mogelijk binnen 21 dagen
  • Veilige betaalmogelijkheden
  • Klanten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van 9,3

Heeft u vragen, wij helpen u graag. Bel 0165-76 72 72

 

|

Koffiemolen Baratza Sette BA270 Wi

Met de Baratza Sette 270Wi is het makkelijker dan ooit om een heerlijke kop koffie te bereiden. Onderstaande kenmerken zorgen ervoor dat deze Sette opvalt in zijn klasse.

Conical Burrs
Geproduceerd in Liechtenstein, de 40mm conische maalschijven malen koffie op 3.5g tot 5.5g/sec. (afhankelijk van de stand). De conische maalschijven zijn duurzaam en blijven scherp voor vele jaren. Het afstellingsmechanisme zorgt voor een precieze burr uitlijning die zorgt voor een nauwkeurige maling.

Maal afstelling 
De Sette beschikt over 31 kleine aanpassingsstappen die uiteenlopen van fijn voor espresso tot medium grof voor handmatig bereiden. Dankzij een traploze kleine aanpassing, met negen indicatoren, kan de gebruiker heel precies een perfecte espresso hoeveelheid maken. Het instelmechanisme is direct verbonden met de cone burr, resulterend in onmiddellijke en precieze maal afstelling. Dit unieke aanpassingssysteem geeft de Sette in totaal 270 maalinstellingen.

Digitaal bedieningspaneel
Het LED bedieningsdisplay is gebruiksvriendelijk. Drie vooraf ingestelde knoppen kunnen worden geprogrammeerd op een tiende van een gram voor malen op gewicht. Druk op '’START’’ en de Sette levert automatisch een zeer nauwkeurige dosering.

Converteerbare apparaat houder
Een ingebouwde houder biedt de mogelijkheid direct in de portafilter te malen, de bijgeleverde maal opvangbak of in de meeste populaire apparaten– een uitblinkende eigenschap. De maal opvangbak is gemaakt van antistatisch plastic, met een gegoten tuit voor het eenvoudig overgieten in uw machine. De apparaat houder beschikt over een groot aantal portafilter maten en bevat tevens een geïntegreerde haak voor stabiliteit.

 

Merk Baratza
Titel koffiemolen Sette BA270Wi
Vermogen 270 Watt
Garantie 2 Jaar
Prijs 500 - 750 euro
Artikelnummer CRE1008BA270Wi
Fabrikantnummer BA270Wi