• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Extra openingsdag, Zaterdag 23 December 10:00 - 16:00 uur

Espressions Smart slowjuicer EP6900

€ 199,00 incl. BTW
Levertijd 1 a 2 weken
Beschikbaarheid

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
✅ Elke bestelling veilig en stevig verpakt
Sinds 2001 uw betrouwbare partner
✅ €4,95 verzendkosten, vanaf €30,00 gratis bezorgd

Espressions Smart slowjuicer

Met de Espressions Smart Slow Juicer ben je verzekerd van de ultieme sap- en voedingsstoffenextractie dankzij de cold-press technologie. Deze slowjuicer maakt gebruik van een innovatief filter dat zorgt voor meer sap en meer vezels perst. Wat het nog beter maakt, is dat het filter eenvoudig schoon te maken is, waardoor je niet met gedoe zit na gebruik. En met een geluidsproductie van slechts 65 decibel, geniet je van een fluisterstille juicing-ervaring.

Slowjuicen versus persen?

Het verschil tussen een slowjuicer en een gewone citruspers zit hem in de manier waarop het sap uit de vruchten wordt gehaald. Met de Smart Slow Juicer worden groenten en fruit langzaam geperst met een persschroef en een filter. Dit proces genereert geen warmte, waardoor de voedingswaarden van je ingrediënten maximaal behouden blijven. Hierdoor belanden mineralen, vitaminen, enzymen, vezels en andere gezonde voedingsstoffen allemaal in je glas sap. Deze slowjuicer perst bijna al het sap uit je ingrediënten, en de overgebleven droge pulp kan voor andere gerechten worden gebruikt.

Ruime invoer voor alle soorten fruit en groenten

De Smart Slow Juicer biedt een royale invoeropening voor allerlei soorten fruit en groenten. Hierdoor is het gemakkelijker om grotere stukken en hoeveelheden toe te voegen dan bij andere slowjuicers.

Auto-Reverse functie

Vastzittende pulpresten zijn soms een uitdaging bij elke juicer. Maar de slimme Auto-Reverse functie van de Espressions Smart Slow Juicer detecteert dit automatisch en draait een paar seconden in tegenovergestelde richting. Hierdoor lossen de resten op, en begint de juicer weer met persen. Handig, toch?

Compleet geleverd

De Smart Slow Juicer wordt geleverd met twee handige kannen en een aanduwer. De 800ml kan is perfect voor je vers geperste sap, terwijl de 1300ml kan ideaal is voor het opvangen van de pulp. Met de inbegrepen aanduwer duw je eenvoudig de ingrediënten richting de persschroef als ze niet meteen naar beneden vallen.

Specificaties:

  • Vermogen: 150 Watt
  • Afmetingen: 17.6 cm (lengte) x 22.1 cm (breedte) x 52.5 cm (hoogte)
  • Gewicht: 4.5 kg

Met de Espressions Smart Slow Juicer geniet je van gezonde en smakelijke sapcreaties met gemak en precisie. Het is de ideale keuze voor liefhebbers van verse sappen en een gezonde levensstijl. Bestel de Smart Slow Juicer vandaag nog en ervaar het verschil!

Merk Espressions
Titel Smart slowjuicer EP6900
Vermogen 150 Watt
Garantie excl. verzendkosten 2 Jaar
Prijs 100 - 250 euro
Artikelnummer EP6900
Fabrikantnummer EP6900
EAN code 8756571169005