• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

KitchenAid broodkom met bakdeksel 5KSM2CB5BGS

€ 149,00 incl. BTW
Beschikbaarheid

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
✅ Altijd gratis bezorgd in NL
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
Sinds 2001 uw betrouwbare partner

KitchenAid broodkom met bakdeksel 5KSM2CB5BGS

Bak thuis ambachtelijk brood van hoge kwaliteit in 4 eenvoudige stappen (mixen, kneden, rijzen en bakken) met de KitchenAid Broodkom met bakdeksel. De kom past naadloos bij alle KitchenAid 4,3 l&4,8 l-kantelkopmixers, en heeft een deksel dat stoom opvangt tijdens het bakken om een omgeving te creëren die vergelijkbaar is met een traditionele stoomoven.

Het keramische komontwerp behoudt en levert gelijkmatige warmte tijdens het bakproces, waardoor uw brood een heerlijke knapperige korst krijgt en grondig gebakken wordt. Stelt u zich de mogelijkheden eens voor. Traditioneel wit, chocolade roggebrood, brioche en meer, u kunt ze allemaal thuis maken met de KitchenAid Broodkom met bakdeksel.

  • Capaciteit van 4,7 liter voor het juiste formaat brood
  • Gemaakt voor KitchenAid mixers/keukenrobots met kantelbare kop (zowel 4,3 L als 4,8 L).

Mixen en kneden

De broodkom past op je mixer/keukenrobot van 4,3 L of 4,8 L net als elke andere mengkom. Meng de ingrediënten en kneed ze efficiënt met de kneedhaak.

Rijzen

Als het tijd is om je deeg te laten rijzen, laat het dan gewoon in dezelfde kom zitten. Maatstreepjes voor het rijzen aan de binnenkant van de kom helpen je te bepalen hoe hoog het brood zal komen.

Bakken

De zeer duurzame keramische deegkom is geschikt voor in de oven (tot 260 °C). Het deksel houdt stoom vast tijdens het bakken om een omgeving te creëren die vergelijkbaar is met een traditionele stoomoven.

Serveren

Wees trots op je heerlijke zelfgemaakte brood. Dankzij de gelijkmatige verdeling van de warmte, zorgt deze handige kom ervoor dat elk brood goed wordt gebakken met een mooie, krokante korst.

Merk KitchenAid
Titel broodkom met bakdeksel 5KSM2CB5BGS
Prijs 100 - 250 euro
Artikelnummer 5KSM2CB5BGS
Fabrikantnummer 5KSM2CB5BGS
EAN code 8003437048272