• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Le Creuset anti aanbak koekenpan 26 cm

€ 125,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand, opgegeven inhoud tot bovenrand vol.

|

Le Creuset anti aanbak koekenpan

Onmisbaar in uw keuken! Ideaal voor het braden van vlees, het bakken van vis of het bereiden van heerlijke omeletten.

  • Materiaal: gesmeed aluminium.
  • Nieuwe ultrasterke antiaanbaklaag zonder PFOA, 4 keer sterker dan vorige Les Forgees serie
  • Geschikt voor alle vuren. Ideaal te gebruiken op inductievuren.
  • Uitstekende verdeling van de warmte voor een optimaal bakresultaat.
  • Holle steel in roestvrij staal die minder snel warm wordt en vastgeklonken is voor meer veiligheid.
  • Uitzonderlijke duurzaamheid.
  • Kan in de vaatwasser
  • Levenslange garantie

De Le Creuset koekenpan anti aanbak koopt u veilig en betrouwbaar bij Surprise kookgerei, sinds 2001 de kookwinkel die u aanspreekt.

Merk Le Creuset
Titel anti aanbak koekenpan 26 cm
Kies formaat 26 cm
Materiaal Aluminium
Warmtebron Alle warmtebronnen incl. inductie
Kleur Antraciet
Serie Les Forgees
Prijs 100 - 250 euro
Vorm Rond
Binnenlaag PFAS vrije antikleeflaag
Artikelnummer CRE101851112260010001
Fabrikantnummer 51112260010001
EAN code 0630870281478

download (2)

Oorsprong

Le Creuset is opgericht in de Franse stad Fresnoy-le-Grand in Picardie, strategisch gelegen op een kruispunt van transportroutes voor ijzer, cokes en zand. Armand Desaegher en Octave Aubecq openden hun gieterij in 1925. In datzelfde jaar produceerden zij de eerste cocotte, de basis voor de uitgebreide sortering Le Creuset pannen die nu op de markt is. In 1939 introduceert Le Creuset de gepatenteerde Doufeu. Een pan waarbij tijdens het koken de condens terug druppelt naar de bodem.

In 1995 begon Le Creuset met het verkennen van nieuwe productcategorieën, zoals roestvrij staal, steengoed, siliconen, emaille op staal, textiel en gesmeed hard-geanodiseerd aluminium.

Productie

Om de zeer hoge kwaliteit van de producten te garanderen wordt iedere stap van het productieproces van de pannen nauwkeurig gecontroleerd. De pannen worden met de hand gemaakt door gietijzer in een mal van zand te gieten. De zandmalllen worden eenmalig gebruikt, waardoor iedere Le Creuset pan uniek is. Na het gieten worden de pannen met de hand geschuurd en gepolijst. De Le Creuset pannen worden afgewerkt met een bijna niet te beschadigen ondoordringbare laag emaille. De gekleurde Le Creuset pannen hebben drie lagen emaille. Deze pannen zijn behalve voor bakken en stoven ook zeer geschikt als kookpannen. De zwarte stoofpannen zijn met één laag geëmailleerd.