• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Le Creuset vierkante taartvorm met uitneembare bodem 23 x 23 cm

€ 35,00 incl. BTW
Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand

|

Le Creuset vierkante taartvorm met uitneembare bodem

Le Creuset heeft een assortiment ontworpen dat perfect aansluit bij de wensen van de bakliefhebber. Gedaan met vormen die kleven en moeilijk handelbare bakplaten! De Pâtiliss-accessoires zullen uw beste bondgenoot worden bij al uw bakkunsten.

  • Ultraglad: Antiaanbaklaag aan binnen- en buitenzijde
  • Ultraduurzaam: Bekleding op basis van silicone (zonder PTFE noch PFOA) die beter bestand is tegen slijtage
  • Geen vervorming: Bestand tegen temperaturen tot 240 °C
  • Uitstekende verdeling van de warmte.
  • Handgrepen in silicone
  • Levenslange garantie

Dit vierkante geribbelde blik is perfect voor het bakken van zoete en hartige taarten en biedt briljante resultaten. Het verspreidt de warmte gelijkmatig, voor perfect gebak. En de bodem kan uit de bakvorm worden getild, zodat u uw taart er snel en eenvoudig uit kunt halen wanneer hij klaar is.

De Le Creuset vierkante taartvorm met uitneembare bodem koopt u veilig en zonder verzendkosten bij Surprise kookgerei

Merk Le Creuset
Titel vierkante taartvorm met uitneembare bodem 23 x 23 cm
Serie Patiliss
Artikelnummer CRE101894103139001100
Fabrikantnummer 94103139001100
EAN code 0630870204125

download (2)

Oorsprong

Le Creuset is opgericht in de Franse stad Fresnoy-le-Grand in Picardie, strategisch gelegen op een kruispunt van transportroutes voor ijzer, cokes en zand. Armand Desaegher en Octave Aubecq openden hun gieterij in 1925. In datzelfde jaar produceerden zij de eerste cocotte, de basis voor de uitgebreide sortering Le Creuset pannen die nu op de markt is. In 1939 introduceert Le Creuset de gepatenteerde Doufeu. Een pan waarbij tijdens het koken de condens terug druppelt naar de bodem.

In 1995 begon Le Creuset met het verkennen van nieuwe productcategorieën, zoals roestvrij staal, steengoed, siliconen, emaille op staal, textiel en gesmeed hard-geanodiseerd aluminium.

Productie

Om de zeer hoge kwaliteit van de producten te garanderen wordt iedere stap van het productieproces van de pannen nauwkeurig gecontroleerd. De pannen worden met de hand gemaakt door gietijzer in een mal van zand te gieten. De zandmalllen worden eenmalig gebruikt, waardoor iedere Le Creuset pan uniek is. Na het gieten worden de pannen met de hand geschuurd en gepolijst. De Le Creuset pannen worden afgewerkt met een bijna niet te beschadigen ondoordringbare laag emaille. De gekleurde Le Creuset pannen hebben drie lagen emaille. Deze pannen zijn behalve voor bakken en stoven ook zeer geschikt als kookpannen. De zwarte stoofpannen zijn met één laag geëmailleerd.