• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Magimix coupon gratis 2 blendcups en receptenboek a €75,-

€ 0,00 incl. BTW
Beschikbaarheid

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
Sinds 2001 uw betrouwbare partner
✅ €3,95 verzendkosten, vanaf €30,00 gratis bezorgd

U ontvangt de gratis artikelen na aanschaf van de Magimix Power blender, Foodprocessor of Cook Expert en registratie van uw aankoop.


EMILE HENRY BROODBAKBOL, PIZZASTEEN, MAGIMIX SPIRAL EXPERT

Emile Henry Broodbakbol

De ambachtelijke broodbakbol van Emile Henry is het geheim van heerlijk thuisgebakken brood.
De keramische Bol bakt uw zelfgemaakte brood af als in een ambachtelijke steenoven. Vult uw huis met de onweerstaanbare geur van versgebakken brood.
Geniet van zelfgebakken brood met onze eenvoudige en originele recepten!

Emile Henry Pizzasteen

De Emile Henry pizzasteen is een innoverende keramische kookplaat. Hiermee bakt u heerlijke huisgemaakte pizza's met een goudbruine, knapperige korst. Zo eet u thuis pizza die zo uit een traditionele pizza-oven lijkt te komen!

Magimix Spiral Expert

Spiral Expert: Heerlijke groentespaghetti in een handomdraai. Maak heerlijke groentespaghetti in een handomdraai. 3 rvs kegels voor een perfecte snijkwaliteit en verschillende keuzemogelijkheden: spaghetti, tagliatelle en fusilli. Met deze gepatenteerde accessoire voegt u op een originele manier meer groente en fruit toe aan uw voedingspatroon!


DE BUYER PATTISERIEBOX & WEEGSCHAAL

De Buyer Pattiseriebox

Samen met De Buyer stelden wij deze exclusieve set samen voor al je gebak! De set bestaat uit een rvs taartvorm met uitneembare bodem, een cakevorm met anti aanbaklaag, een siliconen bakmat en een muffinvorm met antiaanbaklaag. Met de exclusieve accessoires van De Buyer en je multifunctionele keukenmachine voel je je een ware patissier!

Weegschaal

Een elegante en betrouwbare keukenweegschaal. Met deze weegschaal weegt u uw ingrediënten tot op een gram nauwkeurig af met een maximum van 10 kg.


SPIRAL EXPERT & WEEGSCHAAL

Spiral Expert

Heerlijke groentespaghetti in een handomdraai. Maak heerlijke groentespaghetti in een handomdraai. 3 rvs kegels voor een perfecte snijkwaliteit en verschillende keuzemogelijkheden: spaghetti, tagliatelle en fusilli. Met deze gepatenteerde accessoire voegt u op een originele manier meer groente en fruit toe aan uw voedingspatroon!

Weegschaal

Een elegante en betrouwbare keukenweegschaal. Met deze weegschaal weegt u uw ingrediënten tot op een gram nauwkeurig af met een maximum van 10 kg.


MINIKOM, BLENDCUPS, BLENDER RECEPTENBOEK

Minikom

Gebruik de kom direct op uw blender om specerijen te malen, dipsausjes of babyvoeding te bereiden. De minikom van 500 ml is ideaal voor het malen van noten en specerijen (amandelen, pistaches, kaneel, enz.) of voor kleine bereidingen (sauzen, hummus, babyhapjes, enz.).

Blendcups

Mix uw smoothies direct in de blendcups en neem ze overal mee naartoe! 2 bekers voor al uw dranken, 1x 400 ml & 1 x 700 ml.

*Voor Blender Power 4: Gratis Blend Cups + Blender Receptenboek t.w.v. € 75.
*Voor Blender Power 3: Gratis Blend Cups t.w.v. € 50.

Merk Magimix
Titel coupon gratis 2 blendcups en receptenboek a €75,-
Artikelnummer 0000041