• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Aerolatte melkopschuimer Compact 120 ml (2 kopjes)

€ 75,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand, opgegeven inhoud tot bovenrand vol.

|

Melkopschuimer Aerolatte

Met deze elektrische melkopschuimer van Aerolatte maak je snel en eenvoudig perfect melkschuim voor een cappuccino, latte macchiato of milkshake. Doe wat melk in de Aerolatte opschuimer, schakel hem aan en binnen een mum van tijd heb je de perfecte melkschuim. De Aerolatte melkopschuimer schakelt vanzelf uit wanneer hij klaar is, en de maatverdeling aan de binnenzijde helpt je bij het inschenken van de juiste hoeveelheid melk. De‘Aerolatte is 360° draaibaar naar iedere gewenste positie. Schoonmaken is eenvoudig dankzij de binnenzijde die is voorzien van een antikleef­-coating die speciaal ontwikkeld is voor toepassingen met warme melk. De Aerolatte melkopschuimer heeft 2 verwisselbare gardes: één voor het bereiden van - koude of warme - schuim; en één voor alleen het verwarmen van melk.

Belangrijkste kenmerken Aerolatte melkopschuimer:

  • Schakelt automatisch uit wanneer het melkschuim gereed is; of wanneer de opschuimer van het basisstation wordt genomen
  • Maakt warm schuim
  • Maatverdeling aan de binnenzijde
  • Melkopschuimer is 360° draaibaar naar iedere gewenste positie
  • Eenvoudig schoonmaken dankzij de speciale anti-kleef-coating aan de binnenzijde
  • Transparante afsluitbare deksel

De Aerolatte melkopschuimer koopt u veilig en betrouwbaar bij Surprise kookgerei, sinds 2001 de kookwinkel die u aanspreekt.

Merk Aerolatte
Titel melkopschuimer Compact 120 ml (2 kopjes)
Vermogen 500 Watt
Garantie 2 Jaar
Prijs 0 - 100 euro
Artikelnummer CRE100212900016
Fabrikantnummer 12900016

aerolatte1

Toen de Aerolatte oprichters, Alan en Gary, zich realiseerden dat zelfs hun dure espressomachines geen goed, stevig melkschuim konden maken, besloten zij met een oplossing te komen. Deze oplossing is inmiddels wereldwijd bekend als Aerolatte.

Aerolatte ‘de originele stoomloze melkopschuimer’ is ontwikkeld met passie voor perfecte koffie en schuimige zuiveldrankjes en is inmiddels geliefd en beroemd  bij topkoks, foodies en koffieliefhebbers. In basis heeft Aerolatte de manier waarop we thuis genieten van cappuccino, caffé latte, milkshakes en warme chocolade veranderd.

Wereld van thuiskoffie

Vanuit het succes van Aerolatte hebben de zwagers Alan en Gary de wereld van thuiskoffie verder verbeterd – door het introduceren van innovatieve cafetières, espressomakers en koffieaccessoires. Al deze artikelen zijn eigentijdse designs van klassiekers met als doel om het thuis genieten van koffie verder te verbeteren! Dankzij Aerolatte’s succes kan de consument thuis professionele resultaten boeken op een simpele en eenvoudige manier. Bekijk hier ons Aerolatte aanbod.