✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
✅ Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,- gratis bezorgd
✅ Veilige betaalmogelijkheden
✅ 21 Dagen retour mogelijk
✅ Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand, opgegeven inhoud tot bovenrand vol.
Zilveren strepen aan de horizon: Met fijne zilveren lijnen trekt het model 670 in het Silver Line Design de aandacht in de keuken. U kunt heerlijke koffie's en kunstzinnige melkcreaties creëren in een handomdraai, voor uw gasten of voor uzelf.
De Nivona koffiemachine 670 koopt u veilig en betrouwbaar bij Surprise kookgerei, sinds 2001 de kookwinkel die u aanspreekt.
Merk | Nivona |
Titel | koffiemachine 670 Zilvergrijs |
Zetmethode | Volautomaat bonen |
Kleur | Zilvergrijs |
Melkschuim methode | automatisch via melkbeker |
Prijs | 500 - 750 euro |
Serie | 6-serie |
Artikelnummer | CRE1023NICR670 |
Fabrikantnummer | NICR670 |
EAN code | 4260083466704 |
Met de Barista in a box kunt u drie verschillende smaakprofielen instellen voor elk type boon: deze worden 'dynamisch', 'constant', en 'intens' genoemd en beschrijft het zetproces in de koffiemachine. U bent dus zeer flexibel en u kunt de smaak van de instellingen wijzigen. Probeer het gewoon!! Een harmonieus uitgebalanceerde koffie of een espresso met body, aangename bitterheid en hoog extractiegehalte - met de Barista in a box bereikt u barista-kwaliteit met een druk op de knop.
Met de Barista in a box (technisch gesproken: Aroma Balance System) hebben de productontwikkelaars van Nivona een directe hit. De technologie, die u al in vijf of zes series kunt vinden, bereikt een maximaal aroma en tegelijkertijd een ideaal extractieniveau. Onder extractie verstaat men het ontrekken van oplosbare stoffen uit de gemalen koffie. Aroma's, bittere stoffen en zuren, vetten en mineralen worden met behulp van water, verwarming en druk uit het natuurproduct geperst. De verschillen in smaak ontstaan door te varieren met de doorloopsnelheden van het water, waardoor verschillende stoffen uit de gemalen koffie vrijkomen. Het geheim is een juiste mix van de verschillende stoffen te vinden.