• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Peugeot elektrische oplaadbare kurkentrekker elis Reverse zwart

€ 99,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand, opgegeven inhoud tot bovenrand vol.

|

Peugeot elektrische oplaadbare kurkentrekker

Alle knowhow van Peugeot komt tot uitdrukking in deze elektrisch oplaadbare kurkentrekker ‘Elis Reverse’. Met de ‘Elis Reverse’ ontkurk je een fles moeiteloos en snel. Het ontkurken start door een eenvoudige druk op de fles. De kurk wordt vervolgens verwijderd door de pols te draaien. De kurkentrekker, gemaakt van beukenhout, past op alle flessenhalzen en is geschikt voor alle soorten kurken, zowel natuurkurk als synthetisch. De lithium-ion oplaadbare batterijen garanderen een lange duurzaamheid: gemiddeld ontkurk je 50 flessen met één enkele laadbeurt. Een capsulesnijder is inclusief.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontkurkt moeiteloos en snel door een eenvoudige druk op de fles
  • Gemaakt van beukenhout
  • Past op alle flessenhalzen en geschikt voor alle soorten kurken
  • Oplaadbare batterijen garanderen een lange duurzaamheid
  • Inclusief capsulesnijder
Merk Peugeot
Titel elektrische oplaadbare kurkentrekker elis Reverse zwart
Lengte 21 cm
Prijs 0 - 100 euro
Materiaal Hout
Artikelnummer CRE1002200800
Fabrikantnummer 200800

Velen kennen Peugeot van de auto's en de fietsen, maar lang daarvoor, in de 19e eeuw, begon Peugeot met het maken van pepermolens. Nu - meer dan 160 jaar later - worden de molens van Peugeot gezien als de beste ter wereld en genieten ze de voorkeur van grote chef-koks.

In de fabriek in Frankrijk worden inmiddels meer dan 2 miljoen molens per jaar geproduceerd. Naast de vertrouwde klassieke modellen van hout, zijn er modellen in roestvrij staal, in acryl en in allerlei combinaties van deze materialen. Voor elk wat wils. En naast handbediende molens, biedt Peugeot een ruime keuze in elektrische peper- en zoutmolens. Met één druk op de knop verse peper of zout!

Levenslange garantie

Peugeot heeft voor iedere specerij een eigen maalwerk dat zo is gemaakt dat deze het beste uit de specerij haalt. Op het functioneren van een Peugeot maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie! Uniek van Peugeot is ook het 'u-select' systeem, waarmee nauwkeurig en traploos de grofheid van het te malen peper of zout ingesteld kan worden. Dit gebeurt door eenvoudig de ring aan de voet van de molen op de gewenste positie te draaien. Peugeot is de eerste, die dit unieke en gepatenteerde systeem op haar molens toepast. Alle Peugeot molens worden natuurlijk compleet geleverd met peper- of zoutkorrels.