• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Extra openingsdag, Zaterdag 23 December 10:00 - 16:00 uur

Samura Damascus 67 Tanto vleesmes 230 mm

€ 155,00 incl. BTW
Beschikbaarheid

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
✅ Elke bestelling veilig en stevig verpakt
Sinds 2001 uw betrouwbare partner
✅ €4,95 verzendkosten, vanaf €30,00 gratis bezorgd

Samura Damascus 67 Tanto 230 mm

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig mes dat zowel duurzaam als stijlvol is, dan is de Samura Damascus 67 Tanto 230 mm de perfecte keuze voor jou. Dit mes is gemaakt van hoogwaardig Damascus staal, waardoor het mes niet alleen uitzonderlijk scherp is, maar ook bestand is tegen roest en corrosie.

Met zijn 230 mm lemmetlengte is dit mes perfect voor het bereiden van voedsel, zoals groenten, vlees en vis. De Tanto-vorm van het lemmet zorgt ervoor dat het mes perfect in balans is en gemakkelijk te hanteren is, zelfs voor de meest veeleisende taken in de keuken.

Bovendien is de Samura Damascus 67 Tanto 230 mm niet alleen functioneel, maar ook visueel indrukwekkend. Dit mes zal zeker een aanwinst zijn voor je keukengerei en zal jarenlang meegaan.

Tanto is een Japans woord dat letterlijk "mes" betekent. In de Japanse cultuur staat het Tanto-mes bekend om zijn specifieke vorm en functie als een militair wapen en een gebruiksvoorwerp voor dagelijks gebruik.

Het lemmet van een Tanto-mes is korter en dikker dan dat van een standaard keukenmes. De punt van het lemmet is meestal recht en scherp, terwijl het blad zelf vaak een enkelzijdige snede heeft. De Tanto-vorm is ontwikkeld in de middeleeuwen als een effectief wapen voor het steken door harnassen en kleding, maar werd later ook gebruikt voor alledaagse taken zoals het snijden van groenten en vlees.

Tegenwoordig wordt de Tanto-vorm vaak gezien als een esthetisch element in het ontwerp van moderne messen en wordt het vaak gebruikt voor tactische en survivalmessen. Veel Japanse messenproducenten, waaronder de makers van de Samura Damascus 67 Tanto 230 mm, blijven de traditie van de Tanto-vorm eren en gebruiken deze in hun messenontwerpen.

Als je op zoek bent naar een mes dat de perfecte combinatie biedt van functionaliteit en stijl, dan is de Samura Damascus 67 Tanto 230 mm het mes voor jou. Koop het vandaag nog en ervaar de superieure kwaliteit en prestaties van dit indrukwekkende mes.

Merk Samura
Titel Damascus 67 Tanto vleesmes 230 mm
Serie Damascus 67
Lengte 23 cm
Artikelnummer CRE1033SD67-0046MT
Fabrikantnummer SD67-0046MT
EAN code 4751029322449

100% garantie