• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Yaxell schilmes Super Gou 8 cm

€ 219,00 incl. BTW
Levertijd +/- 2 a 4 werkdagen
Beschikbaarheid

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
Sinds 2001 uw betrouwbare partner
✅ €3,95 verzendkosten, vanaf €30,00 gratis bezorgd

Yaxell Super Gou schilmes 8 cm

Surprise kookgerei presenteert het unieke Yaxell Super Gou schilmes van 8 cm. Dit bijzondere mes is hand gegraveerd met de tekst "de samoerai ziel", wat vanuit het Japans vertaald kan worden als een statement van handwerk gecombineerd met moderne metallurgische technieken. De Super Gou heeft een handgepolijste krop, wat zorgt voor een prachtige overgang van het lemmet naar het heft. Het canvas-micarta bestaat uit lagen rood/zwart geverfd canvas en geeft een luxueuze warme uitstraling en ligt bijzonder goed in de hand. Op de achterkant van het heft vinden we de Gou kanji, wat 'de uitmuntende' betekent.

Het lemmet van het Yaxell Super Gou schilmes bestaat uit SG2 hardstaal met een HRC63 kern. Aan beide zijden zijn 80 afwisselend hardere en zachtere staalsoorten aangebracht. Samen vormen zij een 161-laags damast patroon. Dit mes is daarom met recht uitmuntend te noemen. Met het 8 cm schilmes bezit u een geweldig ogend product van buitengewone kwaliteit en uitstraling, terwijl de gebruikte materialen er voor zorgen dat u uitzonderlijk lang van een scherp mes kunt genieten.

De ontwerper van het Yaxell Super Gou schilmes is een Japanse vakman met jarenlange ervaring in het smeden van messen. Hij heeft de kennis en vaardigheden om deze unieke messen te creëren die een perfecte combinatie zijn van traditionele Japanse technieken en moderne metallurgie. Door de liefde voor zijn vak en de nauwgezette aandacht voor detail, worden deze messen beschouwd als een van de beste ter wereld.

Surprise kookgerei biedt dit schilmes aan voor degenen die op zoek zijn naar een uniek en hoogwaardig mes dat de test van de tijd zal doorstaan. Met het Yaxell Super Gou schilmes in uw keuken, bent u verzekerd van een product van uitzonderlijke kwaliteit en schoonheid.

Merk Yaxell
Titel schilmes Super Gou 8 cm
Serie Super Gou
Lengte 8 cm
Artikelnummer CRE1737103
Fabrikantnummer 37103
EAN code 4984909371033

.