• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Le Creuset alu anti-aanbak 4 keer sterker

VERKEERD GEBRUIK VAN DE ANTI-AANBAKLAAG

De Le Creuset levenslange garantie dekt geen schade aan de antiaanbaklaag als deze veroorzaakt is door oververhitting of krassen. Alle types en merken van producten met anti-aanbaklaag zullen door dit sort verkeerd gebruik beschadigd raken.

Oververhitting: Schade door oververhitting tijdens het koken is direct herkenbaar. De anti-aanbaklaag ontkleurt en komt in de ergste gevallen van de pan los in de vorm van schilfers of bladders. Gelijkaardige schade zal ook veroorzaakt worden door oververhitting van de pan wanneer ze leeg is of drooggekookt. Wanneer de pan oververhit, ventileer dan goed het vertrek.

Krassen: Kerfsporen of diepe krassen veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik van metalen keukengerei valt niet onder de waarborg. Dergelijke schade is permanent en zal leiden tot een vermindering van de antiaanbakprestatie

De pannen van de anti-aanbaklaag reeks met 4 keer sterkere laag de duurzame oplossing van Le Creuset,'' worden vervaardigd uit hoogwaardige duurzame materialen die de beste kookprestaties bieden. Elke pan is gemaakt uit zeer dik, gesmeed aluminium, speciaal behandeld met het oog op een sterke, versterkte afwerking die weerstand biedt tegen de eisen van het alledaags gebruik. Elke pan verspreidt de hitte gelijkmatig en efficiënt zodat u geen last heeft van hete plekken in uw voedsel. De speciaal gevormde basis bevat een magnetische, roestvrij stalen schijf die aan de pan extra sterkte en stabiliteit biedt en ze geschikt maakt voor gebruik op ALLE HITTEBRONNEN, inclusief de nieuwste inductiekookplaten. De binnen- en buitenzijde van ieder stuk kookgerei zijn bekleed met een ultra innoverende anti-aanbaklaag zondere PFOA, die u de beste resultaten in bakken zal geven en gemakkelijk te reinigen is. Optioneel zijn er hittebestendige glazen deksels beschikbaar die apart te verkrijgen zijn.

AFGEWERKT MET DE VERSTERKTE ANTI-AANBAKLAAG

Het speciale verwerkingsproces en de intern versterkte anti-aanbaklaag van Le Creuset zorgen samen voor een nieuwe, unieke, versterkte afwerking die extra duurzaamheid en voortreffelijke kookresultaten biedt. Voedsel en sauzen komen vlot los van het kookoppervlak met anti-aanbaklaag. Dit is ook bijzonder nuttig voor minder vetrijk of vetarm koken. De buitenwand is afgewerkt met dezelfde anti-aanbaklaag, zodat alle spatten of voedsel aan de buitenkant eveneens moeiteloos zullen loskomen en snel reinigen mogelijk maken.

De "boost"functie van uw inductieplaat niet langer gebruiken dan nodig om de inhoud van uw kookpan tot kookpunt te brengen. De "boost"functie moet enkel gebruikt worden om grote hoeveelheden water snel aan de kook te brengen, zoals bijvoorbeeld om pasta of groenten te bereiden.

Lees meer Lees minder
13-24 van 32
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
13-24 van 32
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48