• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Le Creuset gietijzer

Aangezien een aantal fabricageprocessen nog steeds aanspraak maken op manuele vaardigheden, heeft elk stuk zijn eigen persoonlijkheid en kunnen daardoor lichte variaties optreden in de afwerking. Geen van deze heeft echter invloed op de algemene kwaliteit van het product of op het kookresultaat.

Koken in gietijzer

Geëmailleerd gietijzer is een opmerkelijk en robuust materiaal dat perfect aangepast is aan de moderne vereisten voor voedselbereiding en koken. Of u nu kiest voor roerbakken, de langzame bereiding van een stoofschotel, het aanbakken van een steak of het bakken van een cake, er is altijd wel een geschikte vorm beschikbaar en de efficiëntie en het resultaat voor zowel traag stoven als bakken aan hogere temperaturen is even goed. Gietijzer kan in volle vertrouwen gebruikt worden op gelijk welke warmtebron, inclusief inductie, en met gelijk welke oven of grill. Het is in staat op efficiënte wijze de warmte vast te houden en dit is een voordeel omdat zo lagere temperaturen ingesteld kunnen worden voor zowel fornuis - als ovenbereidingen. Op tafel zal een gesloten schotel het voedsel warm houden voor een tweede bediening. Gietijzer kan ook gebruikt worden om koude voedingsmiddelen koud te houden. Een in de koelkast gekoelde schotel met inhoud kan zonder meer gebruikt worden om de koude gerechten op een warme zomerdag op te dienen. Hij kan ook in de diepvriezer geplaatst worden voor bewaring van voedingsmiddelen, of voor verdere voedselbereiding achteraf.

Le Creuset biedt een groot assortiment vormen en afmetingen om tegemoet te komen aan uw kookstijl en bedieningsvereisten. In dat assortiment bestaan er twee geëmailleerde binnenafwerkingen – lichtgekleurd glanzend email, of gesatineerd zwart email.

Lees meer Lees minder
37-48 van 231
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
37-48 van 231
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48