• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Inductie pannenset kopen? Gratis bezorgd

U wilt een pannenset aanschaffen waar u jarenlang veel gebruiksplezier van zult hebben, ook op inductie. Niet alleen wat betreft de functionaliteit stelt u hoge eisen, het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom heeft Surprise Kookgerei prachtige design pannensets in het assortiment geschikt voor inductie. Deze zijn niet alleen ontzettend praktisch om mee te koken, maar ook een plaatje om naar te kijken. Stuk voor stuk zijn de sets het werk van topdesigners die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, net als wij. Ze hebben als overeenkomst dat ze allemaal gemaakt zijn van RVS, wat als voordelen heeft dat de pannen goed tegen hoge temperaturen bestand zijn, prijsgunstig en duurzame eigenschappen hebben. Bij ons kunt u een pannenset kopen van merken als Alessi en Rosle.

Voordat u een pannenset kopen wilt, is het van belang om duidelijk te hebben waar u precies naar op zoek bent. Wat vindt u onmisbare eigenschappen van een pannenset? U kunt uzelf de volgende vragen stellen:

  • Wat is de warmtebron waarop de pannenset geplaatst wordt?
  • Wil ik glazen of metalen deksels?
  • Moet de pannenset in de vaatwasser gebruikt kunnen worden?

Een pannenset voor inductie

Een veel gestelde vraag rondom pannensets kopen, is de vraag of een bepaalde set geschikt is voor inductie. Of een pannenset voor inductie gebruikt kan worden hangt af van de eventuele magnetische bodem. Pannen met een magnetische bodem zijn dikker en hebben tevens als kenmerk een betere warmteverspreiding. Een pan zonder magnetische bodem kan niet alleen de bodem van de pan krom doen trekken, maar ook nog eens uw inductieplaat verwoesten. Deze zijn dus niet geschikt voor inductie. In het assortiment van Surprise Kookgerei wordt altijd aangegeven of de pannen geschikt zijn voor inductie