• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Rosle keukenhulpen kopen? Gratis bezorgd.

Duitse degelijkheid; dat is fijn als het om een auto gaat, maar zeker ook als het gaat om kookgerei. Daarom vindt u in het assortiment van Surprise Kookgerei ook honderden artikelen van het Duitse merk Rosle. Dit merk kent een lange geschiedenis; het bestaat al sinds 1888 en heeft door de jaren heen veel harten én prijzen gewonnen. En dat heeft meerdere redenen.

Het merk Rosle is gestoeld op een aantal kernwaarden. Dit zijn bijvoorbeeld een ongeëvenaarde kwaliteit, geweldige functionaliteit, prijswinnend ontwerp, duurzamere producten, geweldige inspiratie, liefde voor het product, diversiteit voor iedereen, traditie, sociale actie en een goede garantie. Op Rosle pannen krijgt u maar liefst 10 jaar garantie en op de keukentools zelfs 20 jaar; veel meer dan bij de andere merken.

Rosle pannen

Hoewel Rosle veel verschillende producten verkoopt, zijn de pannen ongetwijfeld het bekendst. Dat is niet alleen te danken aan de functionaliteit van de pannen, maar ook aan het uiterlijk. Ze zien er stuk voor stuk mooi uit. Rosle verkoopt verschillende series pannen, waaronder Chalet en Silence. Losse pannen zijn echter ook verkrijgbaar. Wilt u een koekenpan kopen voor op inductie, kijk dan ook eens naar de Rosle koekenpan met Radiance laag, die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op inductie, met een magnetische binnenlaag.

Dit kunnen ook pannen zijn met een speciale functie, zoals een handige rookpan of een prachtige serveerpan. Of wat dacht u van een fijne braadpan, om heerlijke gerechten in te bereiden? Door de juiste pan voor een specifiek gerecht te gebruiken, zorgt u ervoor dat het gerecht optimaal kan worden klaargemaakt. Hierdoor smaakt het beter dan u ooit had kunnen dromen!
Voor de echte die hards in de keuken is er de stalen pannen versie, perfecte pannen maar wel met een gebruiksaanwijzing, welke echter simpel is, gewoon veel gebruiken en vettig houden.

Uw Rosle keukenhulpen op orde met een ophangsysteem

Gebruikt u regelmatig van die handige keukenhulpen, maar zoekt u nog naar een manier om die keukenhulpen ook netjes op te bergen? Dat kan gemakkelijk met een Rosle ophangsysteem. Ook zo'n ophangsysteem van Rösle is verkrijgbaar bij Surprise Kookgerei. U vindt bij ons ophangrails van verschillende afmetingen, zodat er altijd een exemplaar is dat precies in uw keuken past.

Naast een handig ophangsysteem kunt u bij ons ook terecht voor uitbreidingen en specifieke keukenhulpen. Denk bijvoorbeeld aan een handige papierrolhouder of kruidenrek, een ophanghaak of een voorraadrek. En wilt u daadwerkelijk al uw keukenhulpen kwijt aan het systeem? Dan kunt u ook kiezen voor de praktische magnetische ophangrail.

button_bekijk_onze_producten

Altijd de beste Rosle aanbieding

Wat u ook zoekt van Rosle, of welk ander kwalitatief hoogstaand merk dan ook; bij Surprise Kookgerei bent u zeker op de juiste plek. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten, onder meer van Rosle. Bij elk artikel kunt u precies zien hoe snel het geleverd kan worden. Veel artikelen kunnen bij een bestelling voor 16:00 uur al de volgende dag bezorgd worden.

Houdt u wel van een leuke aanbieding? Kijk dan ook vooral onze actiepagina even bij rosle aanbiedingen. Op deze pagina worden regelmatig nieuwe Rosle aanbiedingen toegevoegd en krijgt u nog een extra korting, bovenop de toch al aantrekkelijke prijs. Uiteraard vindt u hier niet alleen pannen en keukenhulpen van Rosle, maar ook van andere merken.

Koop alles van Rosle bij Surprise Kookgerei

Zoals u inmiddels gezien hebt, kunt u voor alle pannen en andere artikelen van Rosle terecht bij Surprise Kookgerei. Wij bieden niet alleen een groot assortiment en aantrekkelijke prijzen, maar ook een uitstekende service. Wist u bijvoorbeeld dat wij alle bestellingen binnen Nederland en België gratis verzenden?

Of dat we daarnaast ook internationale verzending bieden naar een geselecteerd aantal landen, tegen een aantrekkelijk tarief? U kunt bovendien altijd gebruik maken van het retourrecht, mits u het product binnen 21 dagen terugstuurt. Gaat het om een garantiegeval? Dan kan het zijn dat wij de kosten voor retourzending vergoeden. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. Dus, Surprise kookgerei voor Rosle.

rosle