• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Retouren

Retour

Wilt u een artikel naar ons opsturen om wat voor reden dan ook, neem dan altijd eerst contact met ons op. Verzendkosten voor retourneren zijn op uw eigen kosten als het een retour op eigen initiatief betreft, verzenden is nu eenmaal niet gratis, wij nemen de heen verzendkosten al voor onze rekening. Wij kunnen u een retourlabel mailen op aanvraag met de volgende kosten:

  1. brievenbuspakket NL €4,20 , traceerbaar maar geen verhaal mogelijk bij zoekraken

  2. pakket NL €6,00 , traceerbaar maar geen verhaal mogelijk bij zoekraken, onderzoek starten is mogelijk

  3. pakket NL verzekerd €7,00 , traceerbaar, handtekening ontvangst en verzekerd tot €150,00

  4. Retour vanuit Belgie €12,50, traceerbaar, handtekening ontvangst en verzekerd tot €500,00

Of u kunt het artikel met eigen gekozen transporteur retourneren. De verzendkosten voor de heenzending blijven voor onze rekening.

Wij sturen alle producten in een beschermende neutrale omdoos en verwachten ook dat u hem zo ook terug stuurt om de productverpakking te beschermen.

Retouradres:
Surprise kookgerei
Boerkensleen 1-A
4705 RL Roosendaal

Let op: Bij het retourneren i.v.m. onoplettendheid, bijvoorbeeld een onderdeel terwijl deze niet voor uw machine geschikt is terwijl duidelijk het type staat aangegeven dan worden de verzendkosten ingehouden bij terug betaling van het aankoopbedrag.

U kunt een retour aanvragen via deze link , vul de mail aan met uw ordernummer of factuurnummer en uw verzendkeuze 1, 2, 3, of 4. Wij mailen u dan een retourmail waar u een retourlabel kunt uitprinten na betaling van de retourkosten.