Ibili Creme brulee brander kunststof + gratis aanstekergas

ibili aansteker gas butaan 200 ml
Gratis aanstekergas a €7,95 meegeleverd

Lees meer

 26,95

1 op voorraad


  • Voorraad artikel voor 16:00 besteld, direct verzonden
  • Veilige betaalmogelijkheden iDEAL, VVV cards, creditcards, cadeaubonnen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
  • 21 dagen retour mogelijk
  • €4,95 verzendkosten, vanaf €50 gratis bezorgd

Ibili creme brulee brander

Met de Ibili crème brûlée brander kun je moeiteloos de meest heerlijke crème brûlée creëren. Deze handige brander is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar heeft ook een compact en handzaam formaat. Je kunt de vlamkracht aanpassen naar jouw voorkeur door simpelweg de knop bovenop te draaien. Bovendien is deze brander ook uiterst handig voor het karamelliseren van taarten, het ontvellen van groenten of het roosteren van paprika’s. Het beste van alles is dat de brander op gas werkt, hoewel gas niet inbegrepen is.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Bereid zelf de meest verrukkelijke crème brûlée
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Compact en handzaam ontwerp
  • Vlamsterkte aanpasbaar naar wens
  • Werkt op gas (gas niet meegeleverd)

🫑 Recept: Gebrande Paprika Carpaccio

Geroosterde paprika met olijfolie, kappertjes en Parmezaan


🧾 Ingrediënten (voor 2 tot 4 personen)

  • 3 rode paprika’s (grote, stevige exemplaren)

  • 2 el extra vierge olijfolie

  • 1 tl balsamicoazijn

  • 2 el kappertjes (uitgelekt)

  • 40 g Parmezaanse kaas (flinters of vers geschaafd)

  • Handvol rucola of basilicumblaadjes

  • Zout en versgemalen zwarte peper

  • Optioneel: snufje gerookt paprikapoeder


🔥 Benodigdheden

  • Ibili Crème Brûlée Brander

  • Snijplank en scherp mes

  • Kom met afdekmateriaal (folie of bord)

  • Platte serveerschaal


🔪 Bereidingswijze

Stap 1: Paprika’s branden

  1. Leg de paprika’s op een vuurvaste ondergrond.

  2. Gebruik de Ibili Crème Brûlée Brander om de schil rondom helemaal zwart te branden.

  3. Draai de paprika’s regelmatig tot de hele buitenkant zwartgeblakerd is.

  4. Leg de geblakerde paprika’s in een kom en dek af met folie of een bord. Laat 10–15 minuten stomen – hierdoor komt de schil makkelijk los.

Stap 2: Schoonmaken en snijden

  1. Trek de schil van de paprika’s af (gebruik je vingers of een keukenpapiertje, geen water!).

  2. Verwijder de steel, zaadlijsten en zaden.

  3. Snijd het vruchtvlees in lange, dunne repen of flinterdunne plakken – als een carpaccio.

Stap 3: Dressing maken

  1. Meng de olijfolie met de balsamicoazijn, peper en eventueel een snufje gerookt paprikapoeder.

  2. Voeg naar smaak zout toe.

Stap 4: Opmaak

  1. Leg de paprikareepjes in een dunne laag op een serveerschaal.

  2. Verdeel de kappertjes erover.

  3. Sprenkel de dressing gelijkmatig over de paprika.

  4. Garneer met Parmezaanse kaas en wat rucola of basilicum.


🍽 Serveer Suggestie

  • Serveer met knapperig zuurdesembrood of focaccia.

  • Ook heerlijk als bijgerecht bij gegrild vlees, vis of als onderdeel van een antipasti-plank.


💡 Variatietip

  • Voeg geroosterde pijnboompitten toe voor een extra bite.

  • Vervang de Parmezaan door geitenkaas of feta voor een zachtere smaak.


Smakelijk eten! Deze carpaccio van gebrande paprika is een smaakvol en licht gerecht met een intense, geroosterde toets – eenvoudig te bereiden met jouw Ibili brander.

Merk

EAN: 8411922072341

Levertijd

indien op voorraad, maandag t/m vrijdag besteld voor 16:00 uur, zelfde dag verzonden
indien op voorraad, zaterdag t/m zondag besteld, maandag verzonden (uitgezonderd feestdagen)

Indien niet op voorraad met melding bij artikel en in de winkelwagen “beschikbaar via nabestelling” dan is er enige levertijd, gemiddeld enkele werkdagen, Alessi ongeveer 1 a 2 weken. Wij proberen dan z.s.m. te leveren en zijn afhankelijk van leverancier en transport. U kunt eventueel uw mailadres achterlaten, wij houden u dan vrijblijvend per mail op de hoogte zodra het artikel weer beschikbaar is.
Als deze melding niet in de winkelwagen staat is het artikel dus op voorraad. Informeren via telefoon of mail mag altijd uiteraard.

getimage 2024 04 03t152423.326

Forsta