Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Reclamatie en garantie
Surprise kookgerei kookwinkel Roosendaal is verantwoordelijk voor de door hem getoonde en geleverde produkten en de levering ervan. Wanneer het afgeleverde niet aan de overeenkomst beantwoordt zal Surprise kookgerei kookwinkel Roosendaal het ontbrekende alsnog afleveren, dan wel, naar zijn keuze, overgaan tot herstel of vervanging van het afgeleverde produkt. Wij kunnen u alleen helpen als het product bij ons is gekocht en als u een aankoopbewijs kunt overleggen. 

Aangezien wij officieel dealer zijn van de merken in ons assortiment wordt alle garantie volledig ondersteund door de fabrikanten/leveranciers.

Retour
Wilt u een artikel naar ons retourneren, u kunt een retourlabel aanvragen via ons verzendportaal via de verzendlink die u heeft ontvangen toen uw bestelling werd verzonden of via mail, daar worden standaard verzendkosten berekend.
Wij vernemen graag van u als u iets retourneert.

Wij sturen alle producten in een beschermende neutrale omdoos en verwachten ook dat u hem zo ook terug stuurt om de productverpakking te beschermen. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Let op: Bij het retourneren i.v.m. onoplettendheid, bijvoorbeeld een onderdeel terwijl deze niet voor uw machine geschikt is terwijl duidelijk het type staat aangegeven dan worden ook de heen verzendkosten ingehouden bij terug betaling van het aankoopbedrag.

Afkoelingsperiode, 21 dagen retourrecht
Voor alle produkten geldt dat zij binnen 21 werkdagen door de consument kunnen worden teruggezonden naar Surprise kookgerei kookwinkel Roosendaal of kunnen worden teruggebracht. De produkten dienen ongebruikt te blijven en in de staat van aankoop te verkeren, dus zonder gebruikssporen en vingerafdrukken (indien mogelijk in originele onbeschadigde verpakking). Surprisekookgerei.nl zal het volledige aankoopbedrag vergoeden incl. de eventueel berekende verzendkosten bij bestellen, verzendkosten voor retourneren zijn op eigen kosten als het een retour op eigen initiatief betreft. Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 14 dagen op de rekening waarmee betaald is. Wij adviseren de service handtekening voor ontvangst te gebruiken zodat u enige controle heeft over de retourzending

– retourneren bij omruiling van een verkeerd besteld artikel zijn op kosten en risico van de klant
– u hoeft bij ons geen retourformulier toe te voegen, wel graag uw naam en ordernummer.

Waarom bieden wij geen gratis retour aan?

U mag het geen goede service vinden dat wij geen gratis retour aanbieden.
U bent uiteindelijk alleen de kosten kwijt voor retour sturen. Voor die paar Euro heeft u thuis op de bank iets uit kunnen zoeken, is het voor u ingepakt, naar de transporteur gebracht, door het distributiecentrum gegaan, door de transporteur bij u thuisgebracht.
U heeft benzine en parkeergeld bespaard. Vervolgens komt bij een retour het pakje weer via het distributiecentrum en de transporteur bij ons terecht waar het uitgepakt en administratief wordt verwerkt.
Wij vinden dit een hele goede service voor die paar Euro Toch? Uiteindelijk zijn wij ook verzendkosten kwijt en hebben niets verkocht, zo delen we de kosten.
Bij weigering van een bezorging of niet afhalen op een pakjegemak adres worden altijd de werkelijke verzendkosten doorberekend.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,50 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@surprisekookgerei.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag z.s.m. maar zeker binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.