• 21 dagen retourrecht
  • Geen bezorgkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Kitchenaid keuken apparaten kopen? Gratis bezorgd

ka_CMYK_red_FTWIM

U heeft ze waarschijnlijk wel eens gezien: die mixers met een beetje een retro uitstraling, in de meest schitterende kleuren. Als u er eenmaal een herkend heeft, dan ziet u ze waarschijnlijk overal. Weet u van welk merk deze geweldige keuken mixers zijn? Van KitchenAid! En u kunt ze zelf ook aanschaffen, bij Surprise Kookgerei natuurlijk!

Surprise Kookgerei is één van de grootste online winkels in kookgerei en levert artikelen van vrijwel alle grote merken. KitchenAid mag in dat assortiment natuurlijk niet ontbreken. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een prachtige blender van dit merk, in aansprekende kleuren als geel, zwart, rood, oranje, amandelwit en appelgroen. 

Kies een prachtige KitchenAid keuken mixer bij Surprise kookgerei

De echte klassieker uit het assortiment van KitchenAid is natuurlijk de Kitchenaid mixer. Vooral de mixer van het type Artisan is inmiddels wereldberoemd. Deze Kitchenaid mixer heeft een eenvoudige vormgeving, met weinig poespas. Hierdoor is het ook heel makkelijk om de machine weer schoon te maken na gebruik. De onderdelen kunnen vaak in de vaatwasser.

Als u zo'n Kitchenaid mixer koopt, dan heeft u de keuze uit ruim twintig verschillende kleuren. U kunt de kleur matchen met uw keuken, maar u kunt ook gewoon voor uw favoriete kleur gaan. En omdat KitchenAid meerdere keukenapparaten verkoopt, kunt u eventuele andere apparatuur ook afstemmen op de kleur van uw mixer! Zo past alles bij elkaar.

Ook voor KitchenAid accessoires en aanbiedingenKitchenaid keukenmachine

Bij Surprise Kookgerei vindt u natuurlijk niet alleen grote apparatuur; ook voor kleinere accessoires zit u bij ons goed.  Ook voor de accessoires geldt dat ze veelal in verschillende kleuren te bestellen zijn. Ook daar kunt u dus uw favoriet in kiezen.

KitchenAid-producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en dat wordt ook deels zichtbaar in de prijs; die ligt regelmatig net wat hoger dan het geval is voor andere merken. Gelukkig vindt u bij Surprise Kookgerei ook regelmatig leuke aanbiedingen. Die aanbiedingen hebben we handig voor u verzameld op één pagina, zodat u snel uw keuze kunt maken. Eventueel met filters!

Internationale verzending van de Kitchenaid is ook mogelijk

Ziet u allemaal mooie producten die u graag wilt bestellen, maar woont u niet in Nederland? Dat is voor ons helemaal geen probleem. Wij verzenden namelijk ook naar landen buiten Nederland. De verzending binnen Nederland en België is helemaal gratis.

Alles van KitchenAid vindt u bij Surprise Kookgerei

Bent u ook helemaal fan van alle producten die KitchenAid te bieden heeft en kunt u niet wachten tot u uw keuken helemaal kunt inrichten in retro-KitchenAid-stijl? Dan hoeft u geen seconde langer meer in te houden: ga direct naar de webshop van Surprise Kookgerei, filter op KitchenAid en bekijk ons ruime assortiment.

Als de door u bestelde producten voorzien zijn van een groen vrachtwagentje, dan geldt dat u uw materiaal bij bestelling voor 16:00 uur de volgende dag al in huis kunt hebben. Voor alle bestellingen geldt een retourrecht van 21 dagen. Als u uw artikelen retour wilt sturen vanwege een garantiekwestie, kan het zijn dat de retourzending gratis is. Neem hiervoor eerst contact op.