• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Magimix kopen? Gratis bezorgd

logo magimix

Bent u dol op koken en bakken en gebruikt u daarvoor het liefst goede apparatuur? Dan kunt u daarvoor terecht bij Surprise Kookgerei. Wij bieden een breed assortiment aan kookproducten, onder meer van het merk Magimix. Magimix staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige producten, tegen een aantrekkelijke prijs.

Bovendien heeft Magimix alle producten ook nog eens voorzien van een aantrekkelijke kleur. Van elegant zwart tot knaloranje: er is altijd wel een Magimix keukenmachine die helemaal perfect in uw keuken past. Dat werkt niet alleen fijn, maar geeft uw keuken ook nog eens een geweldig mooie uitstraling. Het is wat dat betreft echt een waardevolle toevoeging.

Gemak van de Magimix keukenmachine

Een keukenmachine van Magimix is veel meer dan een gewone keukenmachine. Neem bijvoorbeeld de Cook Expert; hiermee kunt u de heerlijkste gerechten klaarmaken. De Cook Expert Magimix keukenmachine verwarmt tot op een graad nauwkeurig en houdt alles onder controle. Het enige dat u hoeft te doen is alle ingrediënten in de kom te doen.

De Cook Expert is ontwikkeld op basis van een jarenlange ervaring. Magimix introduceerde de eerste keukenmachine al in 1963. Daarna heeft het merk haar assortiment steeds verder uitgebreid en verfijnd. Inmiddels is een goede Magimix niet meer weg te denken uit de hobbykeuken én de horecakeuken. Professionals werken er ook maar wat graag mee!Magimix keukenmachine cook expert mat chroom  creatief kit (1)

Wat maakt u met een Magimix foodprocessor?

Bent u normaal gesproken altijd veel tijd kwijt aan het voorbereiden van maaltijden, of vindt u het juist fijn om verschillende soorten dingen te maken? Dan is een foodprocessor ook een hele handige tool. Hiermee kunt u met het grootste gemak ingewikkelde recepten maken. Natuurlijk leent de food processor zich ook voor het bereiden van eenvoudige recepten.

Een belangrijk voordeel van deze foodprocessor is dat hij heel efficiënt en eenvoudig werkt. Het apparaat is bovendien multifunctioneel en kan net zo makkelijk gebruikt worden voor het maken van tartaar, als voor het maken van een smoothie of het snijden van reepjes groente. U hoeft alleen het hulpstuk maar te wisselen en kunt direct weer verder met de bereiding.

button_bekijk_onze_producten

Een apparaat voor elke keukentoepassing

Naast de foodprocessor en keukenmachine verkoopt Surprise Kookgerei nog veel meer Magimix-producten. Zo maakt u bijvoorbeeld heerlijke sapjes klaar met de blender of gebruikt u de stoomkoker om hele gezonde gerechten op tafel te zetten. Ook producten als een broodrooster en een mengkom zijn in het assortiment te vinden.

Om het selecteren van het juiste product zo makkelijk mogelijk te maken, vindt u aan de linkerkant van de pagina een scherm met verschillende keuzemogelijkheden. Hier kunt u bijvoorbeeld aangeven of u een apparaat zoekt met een variabele snijdikte of met een ontdooi- of opwarmfunctie. Hierdoor komt u al heel snel bij het juiste product uit!micro chrome mat

Koop uw Magimix bij een vertrouwde dealer

Wat ons betreft is er namelijk maar één plek om al uw Magimix-producten te kopen: Surprise Kookgerei. Wij verkopen veel producten uit voorraad en hebben vaak leuke acties. Als u uw bestelling voor 16:00 uur plaatst, kunnen we in veel gevallen dezelfde dag al verzenden. Bovendien wordt uw bestelling in Nederland gratis verzonden.

Voldoet het door u bestelde product niet helemaal aan uw verwachting? Dan kunt u dit natuurlijk ook gewoon naar ons terugsturen. Wij bieden een retourrecht van maar liefst 21 dagen. Zo heeft u volop de tijd om het product goed te bekijken. Betalen voor uw bestelling kan gemakkelijk en veilig via iDeal, vooruitbetaling, credit card, VVV-bon of cadeaukaart.