• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Extra openingsdag, Zaterdag 23 December 10:00 - 16:00 uur

Espressions vacumeermachine Vacu Pro 30 rvs

€ 449,00 incl. BTW
Levertijd 1 a 2 weken
Beschikbaarheid

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
✅ Elke bestelling veilig en stevig verpakt
Sinds 2001 uw betrouwbare partner
✅ €4,95 verzendkosten, vanaf €30,00 gratis bezorgd

ESPRESSIONS VACU PRO 30 STAINLESS EP6500

Het grote voordeel van het vacumeren van voedsel is dat je voedsel tot wel 5x langer vers blijft in vergelijking met gewone opslagmethoden. Ook helpt het gevacumeerd invriezen van voedsel om vriesbrand te voorkomen. Vacumeren kan je doen in Espressions MagicVac® zakken, rollen en containers geschikt voor het vacumeerproces. Voor het vooraf vacumeren van voedsel om dit hierna sous-vide te bereiden, kan het apparaat ook gebruikt worden.

Professioneel Vacumeersysteem voor de Professionele Keuken

De Espressions Vacu Pro 30 Stainless EP6500 is het ultieme vacumeerapparaat, vervaardigd in Europa en ontworpen voor intensief gebruik in professionele keukens. Wat dit apparaat onderscheidt, is de aanwezigheid van een dubbele pomp, waardoor je langer kunt vacumeren, en een professionele zelfkoelende aluminium sealbar voor het vacumeren van zakken en rollen. Dit maakt de Vacu Pro 30 Stainless ideaal voor situaties waarbij je grote hoeveelheden voedsel wilt vacumeren.

Met zelfsmerende zuigers en een zelfkoelende professionele aluminium sealbar, allemaal gehuisvest in een hygiënische RVS-behuizing, is de Vacu Pro 30 Stainless ontworpen voor intensief gebruik. Dankzij het quick-locksysteem kun je het apparaat eenvoudig vergrendelen, waardoor je snel aan de slag kunt met vacumeren. De voortgang van het vacuümproces is duidelijk zichtbaar op de analoge vacuümmeter, en je kunt de positionering van de vacuumzakken bekijken via het kijkvenster.

Eenvoudig Schoon Te Maken

De Vacu Pro 30 Stainless is ook zeer gebruiksvriendelijk als het gaat om schoonmaken. De lekbak is gemakkelijk te verwijderen en kan in de vaatwasser worden gereinigd. Zelfs de gehele bovenzijde van het vacumeergedeelte kan worden verwijderd voor een moeiteloze reiniging.

Ruimte voor Brede Zakken en Rollen

Dankzij de royale breedte van de intelligente aluminium sealbar is dit apparaat geschikt voor zakken en rollen met een breedte tot 30 cm. De commerciële aluminium sealbar zorgt voor een perfecte afdichting van de zakken en rollen. De meegeleverde Magic Cutter maakt het snijden van zakken een fluitje van een cent.

Specificaties van de Espressions Vacu Pro 30 Stainless EP6500:

  • Productlengte (cm): 40.2
  • Productbreedte (cm): 24
  • Producthoogte (cm): 12.5
  • Productgewicht (kg): 5
  • Vermogen: 130 Watt

Dit professionele vacumeersysteem is een onmisbare aanwinst voor elke professionele keuken en biedt de mogelijkheid om voedsel langer vers te houden en optimaal te bereiden. Kies voor de Espressions Vacu Pro 30 Stainless EP6500 voor kwaliteit en betrouwbaarheid in jouw keuken.

Merk Espressions
Titel vacumeermachine Vacu Pro 30 rvs
Functies Vochtstand
Geschikt voor rollen
Geschikt voor zakken
Geschikt voor bussen
Geschikt voor flessen
Meerdere standen
Automatische foliedetectie
Automatische vochtdetectie
Marinadestand
Prijs 250 - 500 euro
Artikelnummer EP6500
Fabrikantnummer EP6500
EAN code 8756571165007