• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Le Creuset Magnetik koekenpan rvs 24 cm

€ 129,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand

|

Magnetik koekenpan rvs Le Creuset

De roestvrijstalen binnenkant van deze Magnetik koekenpan in professionele stijl is ideaal voor het aanbraden van vlees, vis en groenten, zodat het voedsel zachtjes kan karamelliseren en smaak en textuur aan het gerecht kan toevoegen. Het is ook perfect voor fruiten en ondiep braden.

  • geschikt voor alle warmtebronnen
  • geschikt voor in de vaatwasser
  • geschikt voor in de oven
Merk Le Creuset
Titel Magnetik koekenpan rvs 24 cm
Kies formaat 24 cm
Materiaal RVS
Warmtebron Alle warmtebronnen incl. inductie
Kleur Mat rvs
Serie Magnetik
Prijs 100 - 250 euro
Vorm Rond
Binnenlaag Rvs
Artikelnummer CRE101896200224001100
Fabrikantnummer 96200224001100
EAN code 0630870044806

download (2)

Oorsprong

Le Creuset is opgericht in de Franse stad Fresnoy-le-Grand in Picardie, strategisch gelegen op een kruispunt van transportroutes voor ijzer, cokes en zand. Armand Desaegher en Octave Aubecq openden hun gieterij in 1925. In datzelfde jaar produceerden zij de eerste cocotte, de basis voor de uitgebreide sortering Le Creuset pannen die nu op de markt is. In 1939 introduceert Le Creuset de gepatenteerde Doufeu. Een pan waarbij tijdens het koken de condens terug druppelt naar de bodem.

In 1995 begon Le Creuset met het verkennen van nieuwe productcategorieën, zoals roestvrij staal, steengoed, siliconen, emaille op staal, textiel en gesmeed hard-geanodiseerd aluminium.

Productie

Om de zeer hoge kwaliteit van de producten te garanderen wordt iedere stap van het productieproces van de pannen nauwkeurig gecontroleerd. De pannen worden met de hand gemaakt door gietijzer in een mal van zand te gieten. De zandmalllen worden eenmalig gebruikt, waardoor iedere Le Creuset pan uniek is. Na het gieten worden de pannen met de hand geschuurd en gepolijst. De Le Creuset pannen worden afgewerkt met een bijna niet te beschadigen ondoordringbare laag emaille. De gekleurde Le Creuset pannen hebben drie lagen emaille. Deze pannen zijn behalve voor bakken en stoven ook zeer geschikt als kookpannen. De zwarte stoofpannen zijn met één laag geëmailleerd.