• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Magimix Brood en banket boek Nederlands

€ 25,00 incl. BTW
Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden*

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
✅ Altijd gratis bezorgd in NL
✅ Naar Belgie vanaf €75,00 gratis bezorgd, anders €5,00 kosten
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand, opgegeven inhoud tot bovenrand vol.

|

Magimix brood en banket kookboek

  • Special geschreven voor de Magimix Foodprocessor range
  • Van hartige soepstengels tot soezendeeg en van Flantaart tot stokbrood.
  • 70 heerlijke recepten voor de thuisbakker

Voorbeeld recept:

Pains au chocolat

Voor 6 chocolade broodjes:

  • 1 zakje gedroogde bakkersgist
  • 165 ml lauwwarme melk
  • 250 gr. Patentbloem
  • 1 tl zout
  • 25 gram suiker
  • 3 x 50 gr koude boter
  • 12 chocolade staafjes
  • 1 ei

 

  1. Los de gist op in de melk, laat het 10 minuten rusten.
  2. Doe de bloem, zout, suiker en de opgeloste gist in de grote kom met het deegmes. Start de machine en laat het ca. 30 seconden draaien tot het deeg een bal vormt.
  3. Neem het deeg uit de kom en laat het in een diepe schaal met een vochtige doek afgedekt bij kamertemperatuur en op een tochtvrije plaats 1,5 uur rusten.
  4. Rol het deeg op een bebloemd werkblad uit tot een rechthoek van 15x60 cm. Leg 50 gr boter in plakjes van ca. 1 mm dik in het midden van het deeg. Vouw de rest van het deeg zonder boter eroverheen en druk het aan met een deegrol. Draai het deeg een kwartslag, vouw het als een portefeuille en 3 delen op en rol het weer uit tot een rechthoek 15x60 cm. Bebloem de bovenkant van het deeg, ouw het in tweeen en leg het 30 min. In de koelkast. Herhaal deze handeling nog twee keer.
  5. Verwarm de oven op 175 C graden. Rol het deeg op een bebloemd werkblad uit tot een breedte van ca. 21 cm. En een dikte van 3 mm. Snijd de vier kanten bij tot een rechte rand.
  6. Snijd het deeg in rechthoekjes van 12x15 cm. Leg 2 chocoladestaafjes op 1 cm. Op de korte kanten en rol het deeg op. Bestrijk ze met de bakkwast met los geklopte eidooier en bak ze in ca. 20 min. De pains au chocolat zijn gaar als ze mooi goudbruin zijn.
Merk Magimix
Titel Brood en banket boek Nederlands
Artikelnummer CRE1022461348
Fabrikantnummer 461348

logo magimix
Garantie ondersteunt door Magimix Nederland