Magimix Brood en banket boek Nederlands

Magimix brood en banket kookboek Special geschreven voor de Magimix Foodprocessor range Van hartige soepstengels tot soezendeeg en van Flantaart tot stokbrood. 70 heerlijke recepten voor de thuisbakker Voorbeeld recept: Pains au chocolat Voor 6 chocolade broodjes: 1 zakje gedroogde bakkersgist 165 ml lauwwarme melk 250 gr. Patentbloem 1 tl zout 25 gram suiker 3…

Lees meer

 25,00

Beschikbaar via nabestelling

Email als product voorradig is


  • Indien op voorraad, voor 14:00 besteld, direct verzonden
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
  • 21 dagen retour mogelijk
  • Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
  • Elke nabestelling goed en snel behandeld
  • €4,95 verzendkosten, vanaf €50 gratis bezorgd

Magimix brood en banket kookboek

  • Special geschreven voor de Magimix Foodprocessor range
  • Van hartige soepstengels tot soezendeeg en van Flantaart tot stokbrood.
  • 70 heerlijke recepten voor de thuisbakker

Voorbeeld recept:

Pains au chocolat

Voor 6 chocolade broodjes:

  • 1 zakje gedroogde bakkersgist
  • 165 ml lauwwarme melk
  • 250 gr. Patentbloem
  • 1 tl zout
  • 25 gram suiker
  • 3 x 50 gr koude boter
  • 12 chocolade staafjes
  • 1 ei

 

  1. Los de gist op in de melk, laat het 10 minuten rusten.
  2. Doe de bloem, zout, suiker en de opgeloste gist in de grote kom met het deegmes. Start de machine en laat het ca. 30 seconden draaien tot het deeg een bal vormt.
  3. Neem het deeg uit de kom en laat het in een diepe schaal met een vochtige doek afgedekt bij kamertemperatuur en op een tochtvrije plaats 1,5 uur rusten.
  4. Rol het deeg op een bebloemd werkblad uit tot een rechthoek van 15×60 cm. Leg 50 gr boter in plakjes van ca. 1 mm dik in het midden van het deeg. Vouw de rest van het deeg zonder boter eroverheen en druk het aan met een deegrol. Draai het deeg een kwartslag, vouw het als een portefeuille en 3 delen op en rol het weer uit tot een rechthoek 15×60 cm. Bebloem de bovenkant van het deeg, ouw het in tweeen en leg het 30 min. In de koelkast. Herhaal deze handeling nog twee keer.
  5. Verwarm de oven op 175 C graden. Rol het deeg op een bebloemd werkblad uit tot een breedte van ca. 21 cm. En een dikte van 3 mm. Snijd de vier kanten bij tot een rechte rand.
  6. Snijd het deeg in rechthoekjes van 12×15 cm. Leg 2 chocoladestaafjes op 1 cm. Op de korte kanten en rol het deeg op. Bestrijk ze met de bakkwast met los geklopte eidooier en bak ze in ca. 20 min. De pains au chocolat zijn gaar als ze mooi goudbruin zijn.
Merk

Levertijd

Indien op voorraad:
ma t/m vr besteld voor 14:00 uur, zelfde dag verzonden
za t/m zo besteld, maandag verzonden
getimage 2024 04 03t152423.326

Indien niet op voorraad met melding in winkelwagen “beschikbaar via nabestelling” dan is er enige levertijd. Wij proberen dan z.s.m. te leveren en zijn afhankelijk van leverancier en transport. U kunt eventueel uw mailadres achterlaten, wij houden u dan vrijblijvend per mail op de hoogte zodra het artikel weer beschikbaar is.
Als deze melding niet in de winkelwagen staat is het artikel dus op voorraad. Informeren via telefoon of mail mag altijd uiteraard.

Magimix Nederland