• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Extra openingsdag, Zaterdag 23 December 10:00 - 16:00 uur

Nivona koffiemachine 1040 Titanium kleur

5 kg koffiebonen cadeau
  • RemiCafe koffiebonen 1 kg Gran Riserva Superiore Oro Puro RemiCafe koffiebonen 1 kg Gran Riserva Superiore Oro Puro (5x) i
    RemiCafe koffiebonen 1 kg Gran Riserva Superiore Oro Puro Losse verkoopprijs:€ 95,00 RemiCafe koffiebonen 1 kg Gran Riserva Superiore Oro Puro Meer informatie
€ 2.199,00 incl. BTW
Levertijd 1 a 2 weken
Beschikbaarheid

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
✅ Elke bestelling veilig en stevig verpakt
Sinds 2001 uw betrouwbare partner
✅ €4,95 verzendkosten, vanaf €30,00 gratis bezorgd

Nivona koffiemachine 1040

Als u op zoek bent naar een koffiemachine voor op de zaak, is de Nivona NICR 1040 een uitstekende optie. Deze koffiemachine is speciaal ontworpen voor gebruik op kantoor en kan tot wel 65 kopjes per dag zetten. Met de Nivona NICR 1040 zorgt u ervoor dat uw medewerkers kunnen genieten van heerlijke koffie zonder dat ze daarvoor de deur uit hoeven.

De Nivona NICR 1040 is uitgerust met een aantal handige functies, waaronder het Quick-profiel waarmee u met één druk op de knop een snelle kop koffie kunt zetten. Daarnaast kunt u met de hoeveelheidsfunctie tot 1,9 liter koffie in één keer vragen, ideaal voor lange vergaderingen of conferenties. Ook beschikt deze koffiemachine over de Barista in a box, waarmee u zelfs op kantoor kunt genieten van de heerlijkste koffiespecialiteiten zoals cappuccino's en latte macchiato's.

Het melksysteem van de Nivona NICR 1040 is voorzien van de nieuwe melkslang en easyclean+, waarmee het melksysteem met een druk op de knop kan worden gereinigd. Het verplaatsen van de melkslang is niet meer nodig, wat zorgt voor extra gemak en hygiëne. Bovendien is de Nivona NICR 1040 uitgerust met het Aroma Balance System, wat zorgt voor een optimale extractie van de koffie en een heerlijke smaakbeleving.

De Nivona NICR 1040 is ook nog eens erg makkelijk in onderhoud. Zo is de zetgroep uitneembaar en is er een automatische spoelfunctie voor de OneTouch SPUMATORE. Ook is de koffiemachine voorzien van een CLARIS waterfilter met indicatie voor filterwissel en automatische onderhoudsprogramma's voor ontkalken en reinigen.

Naast al deze handige functies is de Nivona NICR 1040 ook nog eens een lust voor het oog. Het design van de koffiemachine is modern en strak en voorzien van een kopjesverlichting in twee kleuren. Ook beschikt de koffiemachine over een TFT-kleurentouchscreen en is er de mogelijkheid om via Bluetooth verbinding te maken met de NIVONA-app.

De Nivona NICR 1040 is een hoogwaardige koffiemachine die speciaal is ontworpen voor gebruik op kantoor. Met de vele handige functies, het gemakkelijke onderhoud en het prachtige design is deze koffiemachine een uitstekende keuze voor elke onderneming. Of u nu een kleine start-up heeft of een groot kantoor runt, met de Nivona NICR 1040 zorgt u ervoor dat uw medewerkers altijd kunnen genieten van heerlijke koffie.

NL_NIVONA_Datasheets_NICR1040

Merk Nivona
Titel koffiemachine 1040 Titanium kleur
Leverancier adviesprijs €2199,00
Zetmethode Volautomaat bonen
Kleur Titanium
Melkschuim methode automatisch via melkbeker
Prijs > 1000 euro
Vermogen 2700 Watt
Serie 10-serie
Bediening via App Ja
Artikelnummer NICR1040
Fabrikantnummer NICR1040
EAN code 4260083460405

nivona_koffiemachines_mini
Garantie ondersteunt door Nivona Nederland

24 maanden garantie alleen geldig mits gekocht bij een door Nivona geautoriseerd dealer.
De garantie is alleen geldig bij voorkoop door Surprise kookgerei aan 1e eindgebruiker.

Voor servicebeurt of oplossen storing kunt u uw machine via deze link laten afhalen bij u thuis

15ff4960-e5aa-4126-8b83-189d95d51f5e

Met de Barista in a box kunt u drie verschillende smaakprofielen instellen voor elk type boon: deze worden 'dynamisch', 'constant', en 'intens' genoemd en beschrijft het zetproces in de koffiemachine. U bent dus zeer flexibel en u kunt de smaak van de instellingen wijzigen. Probeer het gewoon!! Een harmonieus uitgebalanceerde koffie of een espresso met body, aangename bitterheid en hoog extractiegehalte - met de Barista in a box bereikt u barista-kwaliteit met een druk op de knop.

Hoe u de Nivona koffiemachine precies naar uw smaak aanpast

Met de Barista in a box (technisch gesproken: Aroma Balance System) hebben de productontwikkelaars van Nivona een directe hit. De technologie, die u al in vijf of zes series kunt vinden, bereikt een maximaal aroma en tegelijkertijd een ideaal extractieniveau. Onder extractie verstaat men het onttrekken van oplosbare stoffen uit de gemalen koffie. Aroma's, bittere stoffen en zuren, vetten en mineralen worden met behulp van water, verwarming en druk uit het natuurproduct geperst. De verschillen in smaak ontstaan door te  variëren met de doorloopsnelheden van het water, waardoor verschillende stoffen uit de gemalen koffie vrijkomen. Het geheim is een juiste mix van de verschillende stoffen te vinden.

  • Dynamic: fijn zuur, licht fruitig en aangenaam in smaak
  • Constant: Een bitterzoete noot met kruidig en volle smaak
  • Intense: Sterk, kruidig, met veel body en duidelijke bitterheid

Nivona Catalogus Nederlands