✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
✅ 21 Dagen retour mogelijk
✅ Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
✅ Sinds 2001 uw betrouwbare partner
✅ €3,95 verzendkosten, vanaf €30,00 gratis bezorgd
Merk | Nivona |
Titel | koffiemachine 695 Titaniumkleur |
Zetmethode | Volautomaat bonen |
Kleur | Titanium |
Melkschuim methode | automatisch via melkbeker |
Prijs | 500 - 750 euro |
Vermogen | 1450 Watt |
Serie | 6-serie |
Bediening via App | Nee |
Uitrusting koffiemachine | Aroma Pre-select 3 Aroma Balance Systeem instellingen 5 Instelbare koffiesterkten 3 Instelbare koffietemperatuur standen 5 Mijn koffie recepten De fabrieksinstelling van recepten kan worden aangepast Handmatige Easy spumatore 2 Kopjes functie Espresso/Koffie 14 Cm hoge instelbare koffieuitloop Wieltjes aan achterzijde Easyclean+ Automatische spoeling OneTouch spumatore Claris waterfilter incl. Front kleur Titanium 1 Kleur kopjesverlichting TFT kleuren display Extra stille werking 250 Gram bonencontainer 2,2 Ltr watertank |
Artikelnummer | CRE1023NICR695 |
Fabrikantnummer | NICR695 |
EAN code | 4260083466957 |
Garantie ondersteunt door Nivona Nederland
24 maanden garantie alleen geldig mits gekocht bij een door Nivona geautoriseerd dealer.
De garantie is alleen geldig bij voorkoop door Surprise kookgerei aan 1e eindgebruiker.
Voor servicebeurt of oplossen storing kunt u uw machine via deze link laten afhalen bij u thuis
Met de Barista in a box kunt u drie verschillende smaakprofielen instellen voor elk type boon: deze worden 'dynamisch', 'constant', en 'intens' genoemd en beschrijft het zetproces in de koffiemachine. U bent dus zeer flexibel en u kunt de smaak van de instellingen wijzigen. Probeer het gewoon!! Een harmonieus uitgebalanceerde koffie of een espresso met body, aangename bitterheid en hoog extractiegehalte - met de Barista in a box bereikt u barista-kwaliteit met een druk op de knop.
Met de Barista in a box (technisch gesproken: Aroma Balance System) hebben de productontwikkelaars van Nivona een directe hit. De technologie, die u al in vijf of zes series kunt vinden, bereikt een maximaal aroma en tegelijkertijd een ideaal extractieniveau. Onder extractie verstaat men het onttrekken van oplosbare stoffen uit de gemalen koffie. Aroma's, bittere stoffen en zuren, vetten en mineralen worden met behulp van water, verwarming en druk uit het natuurproduct geperst. De verschillen in smaak ontstaan door te variëren met de doorloopsnelheden van het water, waardoor verschillende stoffen uit de gemalen koffie vrijkomen. Het geheim is een juiste mix van de verschillende stoffen te vinden.