• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Scanpan Pro IQ grillpan hoog 27 x 27 cm

€ 185,00 incl. BTW
Levertijd 1 a 2 weken
Beschikbaarheid

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
✅ Elke bestelling veilig en stevig verpakt
Sinds 2001 uw betrouwbare partner
✅ €3,95 verzendkosten, vanaf €30,00 gratis bezorgd

Scanpan Pro IQ grillpan hoog:Recycle_Pande

Ontdek de ultieme grillpan voor de professionele kok met de Scanpan Pro IQ Grillpan. Deze pan is ontworpen om perfecte grillresultaten te bereiken met een hoge rand van 27x27 cm, zodat je zelfs grote porties kunt grillen. De Scanpan Pro IQ Grillpan is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een keramische titanium coating die zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling en een langere levensduur van de pan. Bovendien maakt de anti-aanbaklaag het mogelijk om zonder olie of boter te koken, wat een gezondere optie is voor jou en je gezin. De grillpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan in de oven worden gebruikt. Met de Scanpan Pro IQ Grillpan heb je een essentieel kookgerei in handen voor de perfecte grillervaring. Bestel vandaag nog en laat je culinaire creativiteit de vrije loop gaan! 

Opgegeven formaat is bovendiameter

Merk Scanpan
Titel Pro IQ grillpan hoog 27 x 27 cm
Kies formaat 27 cm
Materiaal Aluminium
Warmtebron Gas, elektrisch, halogeen, keramisch en inductie
Kleur Mat zwart
Serie Pro IQ
Prijs 100 - 250 euro
Vorm Vierkant
Binnenlaag gifvrije antikleeflaag
Bodemformaat 18,2 cm
Adviesprijs €185,00
Artikelnummer CRE100968062700
Fabrikantnummer 68062700
Fabrikantcode 083421108784

7a327184-f46e-4692-9af9-83ec7ce245ab 

Met de introductie van de Stratanium-coating een paar jaar geleden, brak SCANPAN opnieuw de grenzen van wat een anti-aanbaklaag kan doen. Ze zijn erin geslaagd een oppervlaktecoating te ontwikkelen die een indrukwekkend  lossingseffect, duurzaamheid en unieke bakeigenschappen combineert .

Met Stratanium hoef je bij het aanbraden geen olie of vet te gebruiken. Ook niet om de exacte mate van knapperigheid en bruining te bereiken.

Met Stratanium hoef je je geen zorgen te maken over welk keukengerei je gebruikt. De stevige coating  maakt zelfs het gebruik van metalen keukengerei mogelijk .

En schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig.

Stratanium is de standaard coating van Scanpan.

Met Stratanium+ anti-aanbaklaag krijgt u alle geweldige eigenschappen van Stratanium
-  EN MEER .

Chef-koks en fijnproevers eisen iets extra's. Ze selecteren de beste met de hand. Dat geldt voor alles wat bijdraagt ​​aan het eindresultaat op het bord, niet in de laatste plaats de keukenapparatuur. Stratanium+ antiaanbaklaag is op verschillende manieren voor hen ontwikkeld:

Smaak : Het licht ruwe oppervlak is geoptimaliseerd voor het beste kookresultaat. Zo bereik je bij het aanbraden bijvoorbeeld meer krokantheid dan met welke andere coating dan ook.

Duurzaamheid : Regelmatig koken verslijt uw keukenapparatuur. Daarom heeft Scanpan de Stratanium+ antiaanbaklaag extra duurzaam gemaakt en daarmee de levensduur van de keukenapparatuur verlengd.

Losbaarheid : Stratanium+ geeft een optimale voedselafgifte. Eten plakt niet en schoonmaken gaat snel en eenvoudig.

Stratanium+ is getest en goedgekeurd door professionele koks .

Statement Scanpan 8-3-2021

  • Als Deense fabrikant van kookgerei met anti-aanbaklaag, staan we onder strikt toezicht en moeten we de EU-voorschriften volgen.
  • We kunnen er zeker van zijn dat onze anti-aanbaklagen Stratanium' and Stratanium+" geen gevaar1ijke of verboden stoffen bevatten.
  • We streven ernaar om alleen hoogwaardige componenten te gebruiken, van hoogwaardige fabrikanten, geproduceerd volgens de hoogste normen op aarde. Ook onze leverancier van de coating is Europees. SCANPAN gebruikt de veilige stof PTFE. Er zit geen PFOA of GEN-X in onze producten, noch zullen de producten gevaarlijke of verboden stoffen afgeven. PFAS, is een grote groep van ca. 5.000 verschillende stoffen. PTFE valt binnen deze categorie.
  • De WereIdgezondheidsorganisatie (WHO), de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid ( EFSA) en de Amerikaanse Food and Drugs Administration (FDA) hebben allemaal bevestigd dat PTFE veilig is en geen enkel gezondheidsrisico inhoudt.