• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Le Creuset steelpan 18 cm kersenrood

€ 115,00 € 99,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand

|

Steelpan - kaasfondue pan Le Creuset

Onmisbaar voor het bereiden van heerlijke fondues, sauzen, soepen…

  • Geëmailleerd gietijzer
  • Gelijkmatige verdeling van de warmte
  • Zonder deksel
  • Handvat in gietijzer zodat hij ook in de oven kan
  • Ultragladde binnenkant voor een gemakkelijk onderhoud
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Uitzonderlijke duurzaamheid
Merk Le Creuset
Titel steelpan 18 cm kersenrood
Kies formaat 18 cm
Materiaal Gietijzer
Warmtebron Alle warmtebronnen incl. inductie
Prijs 0 - 100 euro
Vorm Rond
Binnenlaag Emaille
Artikelnummer CRE101820007180602460
Fabrikantnummer 20007180602460
EAN code 0024147089827

download (2)

Oorsprong

Le Creuset is opgericht in de Franse stad Fresnoy-le-Grand in Picardie, strategisch gelegen op een kruispunt van transportroutes voor ijzer, cokes en zand. Armand Desaegher en Octave Aubecq openden hun gieterij in 1925. In datzelfde jaar produceerden zij de eerste cocotte, de basis voor de uitgebreide sortering Le Creuset pannen die nu op de markt is. In 1939 introduceert Le Creuset de gepatenteerde Doufeu. Een pan waarbij tijdens het koken de condens terug druppelt naar de bodem.

In 1995 begon Le Creuset met het verkennen van nieuwe productcategorieën, zoals roestvrij staal, steengoed, siliconen, emaille op staal, textiel en gesmeed hard-geanodiseerd aluminium.

Productie

Om de zeer hoge kwaliteit van de producten te garanderen wordt iedere stap van het productieproces van de pannen nauwkeurig gecontroleerd. De pannen worden met de hand gemaakt door gietijzer in een mal van zand te gieten. De zandmalllen worden eenmalig gebruikt, waardoor iedere Le Creuset pan uniek is. Na het gieten worden de pannen met de hand geschuurd en gepolijst. De Le Creuset pannen worden afgewerkt met een bijna niet te beschadigen ondoordringbare laag emaille. De gekleurde Le Creuset pannen hebben drie lagen emaille. Deze pannen zijn behalve voor bakken en stoven ook zeer geschikt als kookpannen. De zwarte stoofpannen zijn met één laag geëmailleerd.