• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Extra openingsdag, Zaterdag 23 December 10:00 - 16:00 uur

Le Creuset

Le Creuset

Zoek je duurzame gietijzeren pannen, of een braadpan van gietijzer die ook nog eens stijlvol is? Dan denk je aan Le Creuset. Dit is het merk dat bekend staat om de iconische pannen en producten voor in de keuken. Bij Surprise Kookgerei ontdek je alle producten van Le Creuset gewoon online. 

Gietijzeren kookgerei van hoge kwaliteit

In het noorden van Frankrijk begon Le Creuset met het maken van geëmailleerde gietijzeren pannen. De braadpannen zijn handgemaakt en uniek. Het ijzer wordt gesmolten in een grote ketel die de naam Le Creuset draagt, vandaar ook de naam. De duurzaamheid van de producten komt door de bewerking van het product en de materialen die gebruikt worden. 

In de loop van de jaren heeft Le Creuset zijn producten vaker terug gebracht naar de tekentafel. Hierdoor ontstonden verschillende  modellen in diverse kleuren. Door het continu verbeteren zijn de pannen en ander kookgerei van super goede kwaliteit. Uiteindelijk is Le Creuset uitgegroeid tot een wereldwijd icoon. Zoek je goede kwaliteit pannen die meegaan voor het leven? Bestel dan Le Creuset online bij surprisekookgerei.nl. Wil je meer weten of heb je advies nodig? Neem dan contact op met ons, wij denken graag met je mee en vertellen je meer over de verschillende producten van Le Creuset. 

Verschillende producten van Le Creuset bij Surprise Kookgerei

Het assortiment van Le Creuset is enorm uitgebreid en kent vele soorten pannen en andere producten voor in de keuken. Meest bekend zijn de gietijzeren braadpannen. Maar, ook zijn de skillets (gietijzeren koekenpannen) en gietijzeren grillpannen zeer populair voor in de keuken. 

Liever een ‘makkelijkere’ pan die wel van goede kwaliteit is? Dan zijn de koekenpannen alu anti-aanbak 4 keer sterker een goede keuze. Deze pannen staan beter bekend als Le Creuset Les Forgees en zijn ook voorzien van een gezonde anti-aanbaklaag. Ook vind je in het assortiment van Le Creuset een complete pannenset, namelijk Magnetik. Deze serie bestaat ook uit losse kookpannen, sauteerpannen, braadsledes en nog veel meer. Je bestelt online alle soorten pannen en keukenproducten van Le Creuset bij Surprise Kookgerei in Roosendaal. 

Le Creuset gietijzeren braadpan: de iconische ‘Dutch Oven’

De braadpan van Le Creuset is uiteindelijk het iconische product waarmee het merk wereldwijd bekend is geworden. Deze gietijzeren pan wordt ook wel een Dutch Oven genoemd. Meer hierover lees je in ons blog over Le Creuset. Zoek je een braadpan van goede kwaliteit die levenslang meegaat? Dan is deze braadpan de beste keuze, want je koopt een Le Creuset braadpan voor het leven. Of geef een gietijzeren braadpan als cadeau, de kookliefhebber zal enorm blij zijn. 

Le Creuset kopen? 

Bij Surprise Kookgerei vind je een groot en breed assortiment aan Le Creuset producten. Van gietijzeren braadpannen tot aan skillets of Les Forgees koekenpannen, alles van Le Creuset bestel je eenvoudig en snel op www.surprisekookgerei.nl. Wil je advies? Of weet je niet welke pan het beste past bij jouw wensen? Voel je dan vrij om contact op te nemen. Wij staan voor je klaar en vinden het leuk om verder te helpen en advies te geven. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Roosendaal.

Lees meer Lees minder
97-108 van 300
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
97-108 van 300
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48