• 21 dagen retourrecht
  • Geen bezorgkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Gratis retour bij garantie NL

Garantie en service Surprise kookgerei

Reclamatie en garantie
Surprise kookgerei kookwinkel Roosendaal is verantwoordelijk voor de door hem getoonde en geleverde produkten en de levering ervan. Wanneer het afgeleverde niet aan de overeenkomst beantwoordt zal Surprise kookgerei kookwinkel Roosendaal het ontbrekende alsnog afleveren, dan wel, naar zijn keuze, overgaan tot herstel of vervanging van het afgeleverde produkt. Wij kunnen u alleen helpen als het product bij ons is gekocht en als u een aankoopbewijs kunt overleggen. 

Aangezien wij officieel dealer zijn van de merken in ons assortiment wordt alle garantie volledig ondersteund door de fabrikanten/leveranciers.

Bij vragen kunt u ons altijd bellen van ma - za 09:00-16:00 uur.
Surprise kookgerei
Boerkensleen 1-A
4705 RL Roosendaal
Tel: 0165-767272

Gratis retour bij garantie
Wilt u een artikel naar ons opsturen om wat voor reden dan ook, neem dan altijd eerst contact met ons op, in sommige situaties zoals garantie aanvraag binnen 1 jaar na aanschaf is gratis retour mogelijk, ook al zijn de verzendkosten wettelijk voor de klant.

Retouradres:
Surprise kookgerei
Boerkensleen 1-A
4705 RL Roosendaal

Ik stuur een product terug, moet ik verzendkosten betalen? Consuwijzer

Afkoelingsperiode, 21 dagen retourrecht
Voor alle produkten geldt dat zij binnen 21 werkdagen door de consument kunnen worden teruggezonden naar Surprise kookgerei kookwinkel Roosendaal of kunnen worden teruggebracht. De produkten dienen ongebruikt te blijven en in de staat van aankoop te verkeren (originele onbeschadigde verpakking). Surprisekookgerei.nl zal het volledige aankoopbedrag vergoeden incl. de eventueel berekende verzendkosten bij bestellen, verzendkosten voor retourneren zijn op eigen kosten als het een retour op eigen initiatief betreft. Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 3 dagen. Wij adviseren de service handtekening voor ontvangst te gebruiken zodat u enige controle heeft over de retourzending

- retourneren bij omruiling van een verkeerd besteld artikel zijn op kosten en risico van de klant
- u hoeft bij ons geen retourformulier toe te voegen
Bij het retourneren of ruilen van onderdelen wegens het verkeerd bestellen door de klant worden de gemaakte verzendkosten altijd door berekend. Bij twijfel neem dus altijd contact met ons op.

Modelformulier-voor-herroeping bij ons niet verplicht

Niet tevreden over uw aankoop