• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Extra openingsdag, Zaterdag 23 December 10:00 - 16:00 uur

Surprise kookgerei, uw kookwinkel

Welkom bij Surprise Kookgerei! Wij zijn een gepassioneerd team van kookliefhebbers die hun passie voor lekker eten en koken willen delen met anderen. Ons doel is om jou te voorzien van hoogwaardige kookgerei waarmee je de perfecte gerechten kunt bereiden.

Surprise kookgerei is sinds 2001 een specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren je bij je bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational.

Wij zijn ervan overtuigd dat koken veel meer is dan alleen maar het bereiden van voedsel. Het is een manier om samen te komen, te genieten van gezelligheid en om onze zintuigen te prikkelen. Bij Surprise Kookgerei begrijpen we de waarde van koken en daarom bieden wij alleen het beste kookgerei aan.

Ons assortiment omvat alles wat je nodig hebt om heerlijke gerechten te bereiden, van hoogwaardige pannen en messen tot handige keukenaccessoires en bakgerei. We werken alleen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun duurzaamheid, kwaliteit en innovatieve ontwerpen.

Bij Surprise Kookgerei geloven we in eerlijkheid en transparantie. We streven naar een uitstekende klantenservice en willen dat jij tevreden bent met je aankopen. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedankt voor je interesse in Surprise Kookgerei. Wij zijn er trots op om jou te kunnen voorzien van de beste kookgerei, zodat jij kunt genieten van de ultieme kookervaring!

Betalingsmogelijkheden: vooruitbetaling via bank of giro, iDEAL en visa/mastercard via MOLLIE online en vvv-cadeaukaart.

  • 21 dagen retourrecht
  • Di t/m Vr telefonisch bereikbaar van 10:00 - 16:00 op 0165-767272, zaterdag, zondag en maandag gesloten (alleen per mail bereikbaar)
  • winkel in Roosendaal Di t/m Vr geopend van 10:00 - 16:00, (zaterdag, zondag en maandag gesloten), gratis en makkelijk parkeren, bezoekadres Boerkensleen 1a
  • Betaalmethoden winkel Roosendaal: contant, pin, maestro, mastercard, visacard, eurocard, bancontact, vvv gift card
  • veilige online betaalmethodes
  • snelle levering uit eigen voorraad
  • geautoriseerd dealer van diverse topmerken met ruime garantie

Openingstijden en evenementen

Wat maakt Surprise Kookgerei uniek?

Surprise Kookgerei staat voor persoonlijke aandacht en vakkennis. Het gaat niet om het zijn van de grootste webwinkel voor kookspullen, maar wij zijn de plek waar je naar toe gaat voor het juiste advies. Dat betekent dat wij samen met de klant zoeken naar het product wat perfect past en aansluit bij de wensen van de klant.
Naast de professionele kennis leggen wij ook de nadruk op service. Daarmee zetten wij een stap extra die bij een andere webshop niet vanzelfsprekend is. Door dit te doen hebben wij vaste klanten die terugkomen. Het gaat om persoonlijkheid en een familiair gevoel, dit noemen wij ook wel thuiskomen. Dat past helemaal bij de keuken waar mensen ook samen komen om te koken en te eten.
Onze producten zijn van goede kwaliteit. Een goedkope koekenpan zal je niet altijd bij Surprise Kookgerei vinden, maar wel eentje die lang mee gaat en daarom een duurzame investering is. Dit geldt trouwens voor al onze producten. En dat is ook het advies dat wij geven, eerlijk en betrouwbaar. 

Surprise kookgerei
Boerkensleen 1-A
4705 RL Roosendaal
Tel: 0165-767272
info@surprisekookgerei.nl
KvK nummer: 24301671

2019-03-01