• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Surprise kookgerei, uw kookwinkel

Surprise kookgerei is sinds 2001 uw specialist in kookgerei en design cadeau artikelen, kook- en woon gerelateerd. Vanuit ons eigen magazijn in Roosendaal verzenden wij door geheel Nederland en adviseren u bij uw bezoek aan onze winkel. Surprise kookgerei is een MKB bedrijf en geen grote multinational, het bedrijf wordt gerund door gepassioneerde ondernemers waardoor elke klant persoonlijk geholpen wordt en elke order met persoonlijke aandacht verwerkt wordt.

Bij SURPRISE kookgerei vindt u alles op het gebied van keukenhulpen. Van aanzetstaal tot zoutstrooier van topkwaliteit en gerenommeerde merken. Uit ruim 25 jaar ervaring in luxe huishoudelijke artikelen, design, gedekte tafel, etaleren en demonstreren voor gerenommeerde merken is Surprise kookgerei ontstaan waarbij de passie voor heerlijk en vooral praktisch koken als leidraad dient.

Voor projecten, instellingen en horeca kunnen wij ook een aangepast assortiment aanbieden met scherpe prijzen, neem contact met ons op voor een offerte.

Betalingsmogelijkheden: vooruitbetaling via bank of giro, iDEAL en visa/mastercard via MOLLIE online, kook-cadeau kaart en vvv-cadeaukaart.

  • 21 dagen retourrecht
  • Di t/m Za telefonisch bereikbaar van 10:00 - 16:00 op 0165-767272, zondag en maandag gesloten (alleen per mail bereikbaar)
  • winkel in Roosendaal Di t/m Za geopend van 10:00 - 16:00, (zondag en maandag gesloten), gratis en makkelijk parkeren, bezoekadres Boerkensleen 1a
  • Betaalmethoden winkel Roosendaal: contant, pin, maestro, mastercard, visacard, eurocard, bancontact, vvv gift card, kook-cadeau kaart
  • veilige online betaalmethodes
  • snelle levering uit eigen voorraad
  • geautoriseerd dealer van diverse topmerken met ruime garantie

Openingstijden en evenementen

Wat maakt Surprise Kookgerei uniek?

Surprise Kookgerei staat voor persoonlijke aandacht en vakkennis. Het gaat niet om het zijn van de grootste webwinkel voor kookspullen, maar wij zijn de plek waar je naar toe gaat voor het juiste advies. Dat betekent dat wij samen met de klant zoeken naar het product wat perfect past en aansluit bij de wensen van de klant.
Naast de professionele kennis leggen wij ook de nadruk op service. Daarmee zetten wij een stap extra die bij een andere webshop niet vanzelfsprekend is. Door dit te doen hebben wij vaste klanten die terugkomen. Het gaat om persoonlijkheid en een familiair gevoel, dit noemen wij ook wel thuiskomen. Dat past helemaal bij de keuken waar mensen ook samen komen om te koken en te eten.
Onze producten zijn van goede kwaliteit. Een goedkope koekenpan zal je niet altijd bij Surprise Kookgerei vinden, maar wel eentje die lang mee gaat en daarom een duurzame investering is. Dit geldt trouwens voor al onze producten. En dat is ook het advies dat wij geven, eerlijk en betrouwbaar. Bovendien zijn wij niet gek op termen zoals: snel bestellen, de goedkoopste en veel op voorraad. Want, het gaat niet om massaproductie of lege woorden, maar om het feit dat je bij Surprise Kookgerei de tijd neemt om de mooiste en beste keuken producten te kopen.

Surprise kookgerei
Boerkensleen 1-A
4705 RL Roosendaal
Tel: 0165-767272
info@surprisekookgerei.nl
KvK nummer: 24301671

2019-03-01