• 21 dagen retourrecht
 • Lage verzendkosten
 • Ruim assortiment
 • Winkel in Roosendaal
Extra openingsdag, Zaterdag 23 December 10:00 - 16:00 uur

Foodsaver vacumeer apparaat Profi Line rvs

€ 179,00 € 159,00 incl. BTW
Voorraadartikel. Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden*
Beschikbaarheid

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling
✅ Elke bestelling veilig en stevig verpakt
Sinds 2001 uw betrouwbare partner
✅ €4,95 verzendkosten, vanaf €30,00 gratis bezorgd

Foodsaver vacumeer apparaat Profi Line rvs

Als je op zoek bent naar een professioneel vacumeerapparaat van topkwaliteit, dan is het FoodSaver vacumeerapparaat Profi Line RVS de ideale keuze voor jou. Dit apparaat combineert niet alleen een stijlvol design, maar biedt ook een scala aan handige functies waarmee je jouw voedsel langer vers kunt houden en snel kunt marineren.

Met zijn automatische vacumeer- en sealcyclus en handmatige sealfunctie, kun je gemakkelijk zakken maken van een rol of het vacumeerproces op elk gewenst moment stoppen. De pulsefunctie maakt het zelfs mogelijk om voedsel in enkele minuten te marineren, wat anders uren zou duren. Hierdoor kun je moeiteloos heerlijke maaltijden op tafel zetten.

Met de verschillende functies, zoals de aanpasbare luchtsnelheid, sealnaadbreedte, de mogelijkheid om voorraadbussen te vacumeren, en de handmatige sealfunctie, kun je het optimale vacuüm voor jouw voedsel creëren. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en de smaak en voedingsstoffen behouden blijven.

Het FoodSaver vacumeerapparaat Profi Line RVS is compact en gemakkelijk op te bergen. Dankzij het vergrendelbare deksel en de geïntegreerde folierolopslag neemt het weinig ruimte in beslag. Het handige snijmechanisme maakt het eenvoudig om de folierol op de gewenste lengte af te snijden.

Kortom, dit vacumeerapparaat is onmisbaar voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing om voedsel langer vers te houden en snel te marineren. Bestel vandaag nog het FoodSaver vacumeerapparaat Profi Line RVS en ontdek zelf de voordelen van dit innovatieve apparaat!

Vacumeren wint terrein en met het FoodSaver vacumeerapparaat Profi Line RVS ben je helemaal bij de tijd. Dit apparaat biedt niet alleen een automatische vacumeer- en sealcyclus, maar ook een handmatige sealfunctie voor extra flexibiliteit. Je kunt eenvoudig zakken maken van een rol en het vacumeerproces op elk gewenst moment stoppen. De pulsefunctie stelt je in staat om voedsel in enkele minuten te marineren, wat normaal uren in beslag zou nemen. Zo bereid je snel en efficiënt heerlijke maaltijden.

Met diverse functies, waaronder aanpasbare luchtafzuigsnelheid, sealnaadbreedte, de mogelijkheid om voorraadbussen te vacumeren en een handmatige sealfunctie, kun je het perfecte vacuüm creëren voor jouw voedsel. Dit resulteert in langere versheid en behoud van smaak en voedingswaarde.

Het FoodSaver vacumeerapparaat Profi Line RVS is compact en gemakkelijk op te bergen, met een vergrendelbaar deksel en geïntegreerde folierolopslag. Het handige snijmechanisme maakt het eenvoudig om de folierol op de gewenste lengte af te snijden.

Al met al is dit vacumeerapparaat een onmisbare tool voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing om voedsel langer vers te houden en snel te marineren. Bestel het FoodSaver vacumeerapparaat Profi Line RVS vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van dit innovatieve apparaat!

 • Automatische en handmatige vacumeer- en sealopties
 • Snelle pulsefunctie voor marineren in enkele minuten
 • Aanpasbare luchtafzuigsnelheid en sealnaadbreedte
 • Compact ontwerp met handige opbergmogelijkheden
 • Houdt voedsel langer vers en smaakvol

Meegeleverde accessoires:

 • 5 zakken 0,94 ltr
 • 5 zakken 3,78 ltr
 • rol folie 28 x 300 cm
 • vacumeerslang voor bussen
 • 1 bewaarbus

Bestel nu en ontdek zelf de voordelen van FoodSaver!

Merk Foodsaver
Titel vacumeer apparaat Profi Line rvs
Functies Vochtstand
Geschikt voor rollen
Geschikt voor zakken
Geschikt voor bussen
Geschikt voor flessen
Meerdere standen
Geïntegreerde rolhouder
Geïntegreerde rolsnijder
Marinadestand
Prijs 100 - 250 euro
Artikelnummer CRE1008FSV005
Fabrikantnummer FSV005
EAN code 5011773058070