• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Yaxell Santoku koksmes Super Gou 12,5 cm

€ 289,00 incl. BTW
Levertijd +/- 1 week

✅ Aangesloten bij Webshop keurmerk
Altijd gratis bezorgd in NL, Belgie vanaf €50,00
✅ Veilige betaalmogelijkheden
21 Dagen retour mogelijk
Persoonlijke aandacht voor elke bestelling

Opgegeven pannen formaat op onze website is gemeten van bovenrand tot bovenrand, opgegeven inhoud tot bovenrand vol.

|

Yaxell Super Gou Santoku koksmes

Dit unieke mes met hand gegraveerde tekst, welke vanuit het Japans vertaald “de samoerai ziel” betekent, is een statement van handwerk gecombineerd met de meest moderne metallurgische technieken.
De Super Gou heeft een handgepolijste krop wat zorgt voor een zeer mooie overgang van het lemmet naar het heft.
Het canvas-micarta bestaat uit lagen rood/zwart geverfd canvas, dit geeft een luxueuze warme uitstraling en ligt bijzonder goed in de hand.
Op de achterkant van het heft vinden we de Gou kanji wat 'de uitmuntende' betekent.

Het lemmet bestaat uit een SG2 hardstalen HRC63 kern met aan 2 zijden 80 afwisselend hardere en zachtere staalsoorten. Samen vormen zij een 161-laags damast patroon. Het mes is dan ook met recht uitmuntend te noemen. Het santoku koksmes wordt ook wel 'het mes van de drie deugden'genoemd en is geschikt voor het snijden van vis, vlees en groenten. Met dit santoku koksmes bezit u een geweldig ogend product van buitengewone kwaliteit en uitstraling, terwijl de gebruikte materialen er voor zorgen dat u uitzonderlijk lang van een scherp mes kunt genieten.

Yaxell Super Gou Santoku koksmes koopt u veilig en zonder verzendkosten bij Surprise kookgerei

Merk Yaxell
Titel Santoku koksmes Super Gou 12,5 cm
Serie Super Gou
Lengte 12 cm
Artikelnummer CRE1737112
Fabrikantnummer 37112
EAN code 4984909371125

Yaxell Japan is gevestigd in de stad Seki in de provincie Gifu, gelegen ten noorden van Nagoya op het bevestiland Honshu in het midden van Japan.

Yaxell is sinds 1932 een vooraanstaande eersteklas fabrikant van superieure hoogwaardige keukenmessen die overal ter wereld door topchefs, professionele koks en foodies worden gebruikt.

Yaxell heeft in de loop der jaren diverse prijzen gewonnen als beste keukenmes in Duitsland, Zweden, Denmark en de Verenigde Staten.

De Yaxell roestvrij stalen lemmeten worden in een oven tot zeer hoge temperatuur verhit en vervolgens gehard door middel van ijs. Hierna worden ze opnieuw gehard door middel van hoge temperatuur, wat het lemmet sterk en duurzaam maakt voor blijvende prestaties. Deze speciale hittebehandeling geeft de lemmeten weerstand tegen corrosie.

De Yaxell handvatten worden gemaakt van hars en linnen voor optimale sterkte en hygiëne, doordat alle speling tussen het handvat en het stalen lemmet gedicht wordt.