-
Indonesische bapao in de Magimix Cook Expert
Geplaatst op 26-02-2018
De cook processor wordt door gelukkige gebruikers omschreven als de ware keukenrevolutie van dit moment. De reden is net als het gebruik ervan heel eenvoudig. Dit apparaat maakt alle overige keukenapparatuur namelijk overbodig. Pardon? Ja echt, met cook processoren haalt u een unieke culinaire alleskunner in huis. Snijden, hakken, stomen, koken, braden, kneden en ga zo maar door. Bij Surprise Kookgerei hebben wij daarom een kwalitatief hoogstaand assortiment voor u samengesteld. U treft hier dan ook pure kwaliteitsproducten van het topmerk Magimix.
Lees meer Lees minderIngrediënten voor 4-6 personen:
Was de rijst tot het water een beetje helder is
Doe de kokosmelk, de kunjit, de salamblad, de serehstengel, de djeroek poeroetblad, water, zout en rijst in een hittebestendige kom die in de stoominzet past
Vul de rvs kom van de Cook Expert met minimaal 600 ml water.
Doe de stoominzet in de rvs-kom van de Magimix Cook Expert en doe de kom met rijst in de stoominzet
Stel het EXPERT-programma in op 30 minuten/snelheid 0/120 °C
Ingrediënten voor 4-6 personen:
Doe in de rvs-kom van de Cook Expert 2 eetl. olie, de sjalotjes, knoflook, ketoembar, djinten, kemirienoten, trassie en tamarinde
Stel het EXPERT-programma in op 2 minuten/snelheid 15/0°C
Stel daarna het EXPERT-programma in op 2 minuten/snelheid 1A/120°C
Voeg de laos, sereh, salam, kokosmelk, water, suiker en zout toe
Stel het EXPERT-programma in op 2 minuten/snelheid 1A/95°C
Verhit de olie in een koekenpan en hierin de kip aanbraden
Doe de kip in de kokossaus en stel daarna het EXPERT-programma in op 30 minuten/snelheid 0/95°C