• 21 dagen retourrecht
 • Lage verzendkosten
 • Zeer ruim assortiment
 • Winkel in Roosendaal
Filters

Materiaal

Inhoud mengbeker

Garantie

Materiaal mengbeker

IJsmachine bij Surprise kookgerei

1-6 van 6
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-6 van 6
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Zelf ijs maken met een ijsmachine

Heb je altijd al je eigen ijs willen maken met een ijsmachine? Neem dan eens een kijkje in ons mooie assortiment ijsmachines. Je hebt de keuze uit verschillende soorten en maten. Het belangrijkste onderscheid dat we kunnen maken is echter de manier waarop het apparaat werkt. Er zijn ijsmachines met een koelelement en ijsmachines met een compressor.

IJsmachine met koelelement

Bij een ijsmachine met koelelement dien je het element 24 uur lang in te vriezen. Vervolgens plaats je het element in de machine, samen met de ingrediënten voor het ijs. Vervolgens maakt de machine binnen ongeveer 30 minuten ijs. Een ijsmachine met koelelement is over het algemeen iets voordeliger dan die met een compressor. Een aandachtspunt is echter wel dat het koelelement in je vriezer moet passen. Ook zal je het element bij elke ijssmaak opnieuw 24 uur in moeten vriezen.

IJsmachine met compressor

Een machine met compressor is ‘zelf-vriezend’. De ijsemmer in de machine wordt gekoeld zodra je het apparaat aanzet. Hierdoor worden de ingrediënten voor het ijs meteen gekoeld en is het ijs snel klaar. Omdat de ijsemmer meteen koelt kun je ook verschillende ijssmaken achter elkaar maken. Een ijsmachine met compressor is over het algemeen wel wat  duurder en zwaarder dan een machine met een koelelement.

Welke ijsmachine past bij mij?

Zowel de machine met koelelement als die met een compressor hebben belangrijke voordelen. Bovendien kun je met beide machines prima ijs maken. Welke je uiteindelijk kiest hangt daarom vooral af van jouw persoonlijke wensen. Hoeveel ijs wil je tegelijkertijd kunnen maken? Hoe groot is je budget en wil je meerdere smaken achter elkaar kunnen maken? Ook de bereidingstijd speelt een rol. In een machine met compressor kun je immers sneller ijs bereiden dan in een ijsmachine met een koelelement.

 • Waarop moet u letten bij kopen van een ijsmachine?

  Geplaatst op 07-07-2016

  Bent u van plan een ijsmachine te kopen om zelf ijs te kunnen maken? Leest u dan eens rustig de onderstaande informatie door. Hierin staan tips waardoor u goed in staat zou moeten zijn om de beste ijsmachine te kopen binnen uw budget.

 • Zelf ijs maken: de Magimix Gelato Expert ijsmachine

  Geplaatst op 30-07-2016

  De komende zomer zelf ijs maken? Met de Magimix Gelato Expert lukt dat in een handomdraai. De machine maakt het eenvoudig om ijs te maken: een kind kan de was doen.

  De Magimix Gelato Expert ijsmachine kent een aantal verschillende programma’s. Het is op basis daarvan mogelijk om zelf aan te geven op welke manier u ijs wilt maken. Het is voldoende om het programma in te stellen en de benodigde ingrediënten in de machine te doen. De machine doet de rest, zodat er na 20 - 30 minuten ijs beschikbaar is. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat en welke onderdelen de Magimix Gelato Expert bevat? We duiken er voor u in.