• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Keukenmachine kopen?

1-11 van 11
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-11 van 11
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48

Keukenmachine

Iedere zichzelf respecterende kok of bakfanaat heeft er een, of zou er eigenlijk een moeten hebben: een keukenmachine. Deze veelzijdige hulp in de keuken neemt je een hoop werk uit handen en doet dat vaak nog beter dan jijzelf. Mixen, kloppen, kneden, hakken, snijden of raspen? Zeg maar gedag tegen vermoeide handen, want met een goede keukenmachine heb je voortaan de allerbeste keukenhulp in huis die je maar kunt wensen!

Met optionele accessoires kun je het keukenapparaat vaak ook nog uitbreiden voor andere functies. De merken die wij leveren, zoals Kitchenaid en Wartmann, zijn sterk genoeg voor deze functies. Het merk Kitchenaid wordt veel gebruikt in verschillende bakprogramma's en bak- en kookclubs. Het merk heeft in zijn 100 jarig bestaan een trouwe schare gebruikers aan zich weten te binden en dat is niet voor niets. Maar daarover zometeen meer.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf?

Een keukenmachine wordt in principe altijd geleverd met een mengkom, een klopgarde, een ballongarde en een deeghaak. Veelal worden er ook al extra accessoires meegeleverd. Is dat niet het geval, dan is het mogelijk om zelf extra accessoires aan te schaffen. Handig als je bijvoorbeeld ook wilt raspen en snijden. Denk daar dus over na voor je overgaat tot de aanschaf van een keukenmachine.

Maar ook het materiaal van de behuizing is uiteraard van belang. Metaal is zwaarder dan kunststof en daardoor misschien minder handzaam, maar het zorgt er wel voor dat de machine tijdens een zware klus stevig op zijn plek blijft staan. Ook de inhoud van de mengkom én het vermogen van de motor zijn uiteraard erg belangrijk. Denk dus goed na over de klussen waar je de keukenmachine voor wilt gebruiken.

Wat is de beste keukenmachine?

Het is verreweg de meest gestelde vraag, niet alleen aan ons, maar vrijwel overal op internet. Het probleem is echter dat er geen eenduidig antwoord op te geven is. We haalden hierboven al even aan dat een keukenmachine kan worden gebruikt voor tal van zaken en wat de beste keukenmachine is, hangt dan ook af van het gebruik. Denk dus goed na over wat je ermee wilt gaan doen.

Wil je mixen, kloppen of kneden, dan kies je bij voorkeur voor een keukenmixer of standmixer. Deze is onder meer geschikt voor het mixen van eieren en beslag, het kloppen van slagroom of het kneden van deeg. Ideaal voor als je graag taarten of ander gebak maakt. Het zwaarste werk wordt gedaan door de keukenmachine, zodat jij je kunt richten op de vormgeving en opmaak van je zelfgemaakte lekkernijen.

Een keukenmachine kopen

Wat het ook wordt, met de aanschaf een keukenmachine doe je altijd een slimme zet. Wanneer je kiest voor een keukenmachine van een door de fabrikant geautoriseerde dealer als Surprise Kookgerei, ben je verzekerd van nieuwe en complete machines en krijg je uiteraard de extra lange fabrieksgarantie op het apparaat. Wij wensen je alvast heel veel kook- en keukenplezier!