• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Isoleerkannen - drinkflessen

Esbit, specialist in Isoleerkannen

Het merk Esbit heeft zijn oorsprong in de 'outdoor' markt met artikelen voor en rond 'survival'. De uitvinding van een compact zakkooktoestel in 1936 vormde de start van het merk dat inmiddels wereldwijd bekendheid geniet.

Esbit heeft zich in de loop der jaren onder meer gespecialiseerd in vacuüm isoleerkannen en voedselcontainers. De Esbit kannen en containers houden warmte urenlang vast zodat koffie, thee of maaltijden gedurende lange tijd heet, of juist koel, blijven. Niet alleen voor 'survivers', maar ook perfect als je gewoon lang onderweg bent, op reis gaat of je thuis bereide maaltijd mee wilt nemen naar werk of studie.

Familiebedrijf derde generatie

Esbit is een familiebedrijf dat is gevestigd in het Duitse Hamburg. Het bedrijf is gestart in 1936 en wordt inmiddels geleid door de derde generatie.

Drinkflessen

Deze stevige drinkflessen van Esbit zijn licht in gewicht, bieden een comfortabele grip en zijn eenvoudig te openen en te sluiten. De flessen zijn gemaakt uit enkelwandig rvs en eenvoudig te reinigen dankzij de royale opening.

Isoleerbekers en kannen

De vacuum isoleerbekers en kannen van Esbit houden de warmte bijzonder goed vast zodat je koffie, thee en andere dranken gedurende lange tijd heet, of juist koel blijven. Perfect als je lang onderweg bent of op reis gaat.

Isoleer voedselcontainers

De vacuum isoleercontainers van Esbit houden de warmte bijzonder goed vast zodat je maaltijd gedurende lange tijd heet, of juist koel blijft. Perfect als je lang onderweg bent of om een gezonde huisgemaakte maaltijd mee te nemen naar werk, school of sport.

Lees meer Lees minder

Op dit moment staan er geen producten online in deze categorie, gebruik een andere zoekterm of neem contact met ons op!