• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Extra openingsdag, Zaterdag 23 December 10:00 - 16:00 uur
Filters
(1)

Prijs categorie

Materiaal

Chicago Metallic

Chicago Metallic

Chicago Metallic is befaamd bij kook- en bakfanaten over de hele wereld. Dit Amerikaanse merk bestaat al ruim een eeuw en staat internationaal bekend om haar innovatieve bakproducten van uitmuntende kwaliteit. De ‘Baking Experts’ van Chicago Metallic hebben producten voor commerciële en professionele bakkerijen en patisserieën, maar ook voor de hobbyist thuis.

Chicago Metallic, voor professioneel bakken,… ook thuis

Koken en bakken is tegenwoordig ontzettend populair. Nog leuker is het om, ook thuis, over de juiste kook- en bakbenodigdheden van hoogwaardige kwaliteit te beschikken. Want daarin schuilt vaak het geheim van het succes. Wanneer u graag hartelijke en zoete ovengerechten en desserts klaarmaakt, dan is Chicago Metallic een naam om niet te vergeten.

Chicago Metallic is meer dan een eeuw geleden begonnen als een fabrikant van bak- en kookproducten voor de voedselindustrie en professionele bakkerijen. Met de productenlijn voor de thuiskok ging Chicago Metallic pas in 1982 van start. Een bewuste keuze om ook thuiskoks de mogelijkheid te bieden om dankzij innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit, op een ‘professionele’ manier met bakken en koken bezig te zijn,

Innovatie staat bij Chicago Metallic centraal, zowel wat betreft concept als uitvoering. Origineel is bijvoorbeeld de Chicago Metallic Surprise cupcakevorm, waarmee u heel eenvoudig cupcakes met een leuke verrassing in het midden kunt bakken. Of de award-winnende Lasagna Trio-pan, waarmee u in één enkel bakblik maar liefst drie verschillende lasagnes kunt bereiden.

Hoogwaardige kwaliteit

Bovenal worden de producten van Chicago Metallic gewaardeerd om hun hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. De topserie van Chicago Metallic is bijvoorbeeld uitgevoerd in een zware aluminium-staal legering, die zorgt voor een perfecte warmtegeleiding en bestand is tegen temperaturen tot wel 287° Celcius. De hoeken zijn volgens het enveloppesysteem gevouwen en in de afgeronde randen van de bakblikken is staaldraad verwerkt, waardoor ze extra sterk zijn. Hierdoor trekken de bakblikken van Chicago Metallic, zelfs bij extreme hitte, nooit krom.

De Ifalon anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat u het gerecht na het bakken eenvoudig uit de vorm kunt halen, perfect kunt presenteren en dat u de vorm ook weer snel schoon kunt maken. De Ifalon anti-aanbaklaag is 10 keer sterker dan een ‘normale’ anti-aanbaklaag en bestand tegen roest- en corrosievorming. De Ifalon anti-aanbaklaag schilfert niet en bladdert niet af. Overtuigd van hun kwaliteit, geeft Chicago Metallic maar liefst 25 jaar lang garantie op materiaal- en constructiefouten.

Ook de siliconen bakvormen van Chicago Metallic zijn van hoogwaardige kwaliteit. De randen van de siliconenmat zijn met staal versterkt, zodat ze niet kunnen omkrullen en u ze makkelijk, ook gevuld, kunt transporteren naar de oven of de vriezer. Dankzij de flexibiliteit, zijn de gebakjes eenvoudig uit de siliconen vorm te halen. De siliconen vormen zijn zowel in de oven als in de vriezer te gebruiken.

Chicago Metallic bij Surprise Kookgerei

Bij Surprise Kookgerei kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment bak- en kookbenodigdheden van Chicago Metallic. U vindt hier naast diverse bakblikken zoals cake-, brood-, taart-, muffin- en springvormen ook bak- en braadsledes en pizzaplaten. Met de producten van Chicago Metallic wordt bakken en braden een echt plezier en een waar succes!

Lees meer Lees minder
1-6 van 6
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-6 van 6
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48