• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Filters
(1)

Prijs categorie

Productsoort

Durgol ontkalker

Sinds 1951 produceert During AG ontkalkproducten van zeer hoge kwaliteit. Dankzij hun expertise en de sterk ontwikkelde servicegedachte kunnen zij als geen ander inspelen op de wensen van consumenten. Alle producten van Durgol zijn ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten en hebben elk haar speciale toepassing waardoor Durgol optimaal presteert in het verwijderen van kalk. Als specialist heeft Durgol in Zwitserland en Oostenrijk een marktaandeel van meer dan 30%.

Het verschil tussen 'standaard' ontkalkproducten, durgol universal en swiss espresso.

Standaard ontkalkproducten bruisen en schuimen en zijn hiermee niet geschikt voor alle toepassingen zoals vaak op het etiket staat vermeld. Durgol universal bruist ook en is daarmee ook minder geschikt voor bijv. gesloten systemen zoals espressomachines zijn. Durgol swiss espresso daarentegen bruist niet waardoor er geen extra druk op de fijne leidingen van de espressomachine ontstaat. Geen schuimvorming zorgt ervoor dat de vloeistof eenvoudig met de aanwezige kalk in aanraking komt. Dit is belangrijk voor een goede ontkalking van uw espressomachine.

Waarom uw machine niet met citroenzuur of azijn ontkalken?

  • Bij het ontkalken met een ontkalker op citroenzuurbasis kan er bezinksel ontstaan dat de fijne leidingen en ventielen in uw espressomachine kan verstoppen. Bovendien kan door het citroenzuur een oplosbare laag worden gevormd die de kalklaag als het ware verzegeld. Daar kom nog bij dat het ontkalken met citroenzuur minimaal 10 x zo lang duurt als met durgol swiss espresso
  • Azijn of azijnessence veroorzaken door het hierin aanwezige azijnzuur en door de smaakstoffen een onaangename geur bij het ontkalken. Bovendien kan het kunststof materiaal in uw espressomachine op den duur deze smaak aannemen waardoor het aroma van de espresso wordt beinvloed. Sommige kunststoffen kunnen door het azijnzuur worden aangetast. Evenals bij citroenzuur verloopt het ontkalken met azijn veel langzamer (>20 x) dan met durgol swiss espresso.
Lees meer Lees minder
1-5 van 5
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-5 van 5
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48