• 21 dagen retourrecht
  • NL Gratis verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal

Wusthof

WUSTHOF: klassiek, elegant, innovatief, puur snijplezier

Traditioneel vakmanschap gecombineerd met een sterk innovatief vermogen is al sinds 1814 een garantie voor perfecte kwaliteitsproducten bij het familiebedrijf ED.WUSTHOF DREIZACK WERK KG in Solingen. Het logo met de drietand is al sinds 1895 een symbool van kwaliteit, design en exclusiviteit. Met moderne productietechnieken worden de klassieke messen geproduceerd die bij vele professionals en hobbyisten hoog op hun verlanglijst staan. Maar als toonaangevend merk laat WÜSTHOF zich ook inspireren door andere kookculturen, zoals de Japanse. In het assortiment van WUSTHOF vindt u dan ook diverse santoku's (met aan de zijkanten van het lemmet een kuiltje om gesneden groenten minder aan het lemmet te laten plakken), nakiri's voor het snijden van groenten en yanagiba's voor de bereiding van sashimi en vis. Hoewel de vormen van deze messen anders zijn dan de klassieke Europese, verschilt hun functionaliteit in de basis vaak weinig van elkaar.

Een gewild geschenk

Bent u verlegen om een bijzonder geschenkidee, denk dan zeker eens aan een set WUSTHOF-messen als blijk van uw affectie en waardering, want WUSTHOF-messen worden gewaardeerd om hun esthetische vormgeving en perfecte afwerking. Ze zijn niet alleen gewild om hun reputatie en hun design, maar zeker ook omdat elke kookenthousiast weet, dat je met een WUSTHOF-mes een kampioen in huis hebt, die je niet in de steek laat. Zo is een Aziatische messenset, bestaande uit een santoku en een groentemes een mooie startset voor een beginnende hobbykok.

Exclusiviteit

Een blijk van erkenning van WUSTHOF als toonaangevend merk, is de exclusieve samenwerking sinds 2004 met de internationaal bekende kookacademie “Le Cordon Bleu”, eigendom van André Cointreau. Deze samenwerking resulteerde in de innovatieve WUSTHOF DREIZACK-messenserie Le Cordon Bleu. Deze serie kenmerkt zich door de dunne lemmeten. Deze tot wel 30 % lichtere messen, zijn geschikt voor jeugdige koks-in-ontwikkeling en ieder die prettiger werkt met een lichter mes. Dat WUSTHOF tevens oog heeft voor de trends in de markt, bewijst de geheel in edelstaal uitgevoerde serie Culinar.

Innovatieve technologie

Alle messen van WUSTHOF worden gesmeed uit één stuk roestvrij edelstaal met 15 % chroom en 0,5 % koolstof. In 40 bewerkingen ontstaat de perfecte combinatie van bewezen kwaliteit, design en ergonomie die alle WUSTHOF-producten kenmerkt. De messen hebben een hardheid van 58 HRC, blijven dus lang scherp en zijn ook gemakkelijk scherp te houden. Dat is essentieel voor een keukenwerkpaard als een koksmes, dat voor zoveel verschillende taken is ontworpen. WUSTHOF levert een breed scala van messen, van de Classic modellen tot de Xline-serie. Alle WUSTHOF-messen hebben een doorlopend lemmet en een meegesmede krop of zool. De naadloos bevestigde, ergonomisch gevormde heften levert WUSTHOF in diverse formaten. De messen liggen dus altijd comfortabel in de hand, hebben het juiste gewicht, zijn goed in balans en uitstekend te sturen door de vorm van het heft. Elk mes snijdt weer anders, vandaar dat de ergonomische eigenschappen van een mes zo belangrijk zijn. Een koksmes moet zijn als een goede, oude vriend die het je mogelijk maakt om effectief en snel te snijden of te hakken. De keuze voor de messen die je als kok wilt gaan gebruiken is dus een heel persoonlijke en WUSTHOF geeft u in zijn assortiment ook alle ruimte om een perfect mes te kiezen.

Lees meer Lees minder
1-12 van 426
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-12 van 426
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48