• 21 dagen retourrecht
  • Lage verzendkosten
  • Ruim assortiment
  • Winkel in Roosendaal
Extra openingsdag, Zaterdag 23 December 10:00 - 16:00 uur
Filters
(1)

Samura

Over Samura

De Japanse manier van zaken doen is altijd belangrijk geweest voor ons bedrijf. We besteden veel tijd aan het creëren van de beste Samura messen, van zeer hoge kwaliteit. we gebruiken moderne technologieën om de messen doorlopend te verbeteren. Dit zit in de Japanse traditie: we zoeken altijd naar een betere versie van onszelf. We respecteren en eren de belangrijke principes voor het produceren van Japanse messen. Dat betekent dat we dunne en lichtgewicht bladen gebruiken, we zorgen voor een messcherp snijgedeelte en een ergonomisch handvat toevoegen.

Er zijn meer dan 10 verschillende collecties met Samura-messen beschikbaar, allemaal gemaakt van het beste VG-10 en AUS-8 staal. Daarnaast kunt u rekenen op verschillende soorten keukengerei en accessoires voor de messen. De messen van Samura hebben een hardheid van minimaal 58 HRC. De Samura Tamahagane heeft zelfs een hardheid van 61 - 63 HRC. Dat is meer dan 5 punten hoger dan de hardheid van goede Europese stalen messen.

Onze producten worden doorlopend getest door amateurkoks, net als door professionele chefs. Bovendien voeren we regelmatig crash-tests uit.

De messen van Samura hebben diverse behandelingen ondergaan. De Samura messen zijn handmatig scherp gemaakt op daarvoor specifiek geschikt ‘whetstones’.

Onze filosofie

Eerlijkheid duurt wat ons betreft het langs. Een wijze man zei ooit: “Een intelligente man houd je geen tweede keer voor de gek”. We verkopen hoge kwaliteit keukengerei en we willen er zijn voor onze klanten, zowel nu als in de toekomst. Het is ons doel om de nummer één te worden wanneer klanten zoeken naar het perfecte keukenmes. We hebben er vertrouwen in dit doel te bereiken met de brede range aan messen uit ons assortiment. We combineren de hoge kwaliteit van de Samura-messen met een uitstekende klantenservice. We geloven heilig in eerlijkheid en voorkomen daarmee de noodzaak om alternatieven of andere schimmige deals te vergelijken. Samura levert de kwaliteit waar u naar op zoek bent.

We zoeken doorlopend naar mogelijkheden om de kwaliteit van onze messen verder te verbeteren. We bereiken niet zelden het toppunt van mogelijke kwaliteit, waarmee we gesterkt worden in onze filosofie. Naarmate de tijd vordert ontwikkelen zich de technologieën en materialen, waardoor we regelmatig opnieuw een stap kunnen zetten. We werken op die manier aan een doorlopend proces dat nooit eindigt. We werken iedere dag aan de best mogelijke producten voor onze klanten. We werken iedere dag aan de best mogelijke keukenmessen van Samura.

Creativiteit en ons verlangen naar doorlopende verbetering van onze producten vormen de basis voor de kernwaarden van onze onderneming.

We maken bewust gebruik van duur Japans staal, dat we op een hoogwaardige manier bewerken en daarmee de perfecte vormgeving meegeven. We zorgen handmatig voor het scherp maken van de messen, zodat we de maximale controle hebben over de kwaliteit. We besteden veel tijd aan het ontwikkelen, verbeteren en verfijnen van onze vaardigheden, om iedere dag beter te worden. Zoekt u naar keukenmessen van hoge kwaliteit? Wij staan dan samen met u aan dezelfde zijde

SAMURA messen zijn gemaakt van de beste kwaliteiten van Japans staal, verhard tot 58-61HRC. De bladen hebben een Japanse vorm en dunheid, die ze die fantastische snijprestaties geven.

Voor grepen gebruiken ze de beste moderne materialen zoals; Micarta, G10, Palisander pakka hout, rvs, kraton en ABS.

Lees meer Lees minder
1-12 van 14
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48
1-12 van 14
| Producten per pagina: 12 | 24 | 48